10 Første Date Ideer for stonere sier du

0
99

Sprit hundene har det lett når det kommer til dating—det er en bar på hvert hjørne. Men hvor skal du ta den varme stoner dama med 420-vennlig Knusk bio? Selv om du bor i en by som ikke har legalisert likevel, det er massevis av sexy måter å tilbringe tid sammen med din nye venn med en forbedret sinn.

Her er 10 av mine favoritt første date ideer for stonere sier du.

1. Spise Litt Pizza

Du vet den som sier at sex er som pizza, selv når det er dårlig, det er fortsatt bra? Vel, hvis du er steinet, både pizza og sex er garantert å være veldig bra.

2. Besøk Et Dyr Ly

En av mine favoritt ting om weed er at det gjør meg mindre av et rasshøl, og jeg endelig forstå følelsen ofte referert til som “happiness”. Kast i noen hunder løper rundt med tunga alle henger ut og søt kitties gni på mine føtter, og jeg vil bang fyren som tok meg der på flekken (hvis det ville ikke frik ut dyr).

3. Håndverket Natt

Hvis datoen er med noen du ikke føler skumle ber over til ditt sted, ha dem over i et håndverk natt. Du kan blaze deretter kuttet opp farget papir og spille med lim våpen som en haug av blissed out fem-åringer. Det er, selvfølgelig, før du tar din nye papp tiara å plassere den på din dato og kronen hennes din stoner sex gudinne.

4. Star Gazing

Enten det er et teppe i et felt eller et par av dekk stoler på en Brooklyn taket, rulle noen nordlys under stjernene for å stille ut og gjøre ut med drømmende drøm jente.

5. Yoga

Noen byer tilbyr allerede 4:20 yoga klasser, men alt du trenger er to matter, en avslappende spilleliste, og noen oppløftende Sur Diesel nedover hunden på første date.

6. Gå På Museum

Jeg pleide å tenke Metropolitan Museum of Art var for gamle, rike mennesker, og luktet som fjerter. Det er til jeg dro på et Museum Hack tour innledes med noen CBD piller og Girl Scout Informasjonskapsler (du vet den typen jeg snakker om) på en første date. “Et museum tur for folk som ikke liker museer,” de viste oss Maria Magdalena-tann skjult i noen gamle vase (med mindre jeg hallucinated det).

7. Tur I Naturen

Så strålende som bor i og levering av mat er, og satt på deg et par bukser, rulle en joint (eller tre) å holde i lommen og ta med daten din til en park eller botanisk hage. Du kan falle i kjærlighet over lukten av roser og stirrer stille på et edderkoppnett for 10 minutter lurer du på hvordan noe så lite kunne lage noe så vakkert.

8. Se Noen Musikk

Marihuana og musikk allerede har et bedre forhold enn noen av oss noen gang vil oppleve med et annet menneske, så la oss rive av at energi for din første date. For en mer intim natt, få et show på en DIY plass eller pop up gallery; Sofar Lyder er en fantastisk organisasjon for å finne små konserter over hele verden. Du kan sikkert selv blaze med musikere etter—bare ikke la dem stjele din dato.

9. Maleri

Hva er bedre enn å bli steinet med din knuse og male giraffer? Kast i noen nachos, og du har den perfekte ettermiddagen. Hvis denne datoen går så bra som det skulle, et år senere kan du kjøpe en Elsker er Kunst kit for jubileum—et tomt lerret å dekke gulvet og flasker med maling for å dekke deres legemer som du får det på og gjøre kunst mens du gjør kjærlighet.

10. Gå Til Filmene

Netflix og chill er en fantastisk rutine for å gli inn når du er i et forhold, men for første dato du ønsker å minst later til å være komfortabel ut av din pyjamas og er blant de levende. Se Matt Damon forsøker å flykte fra Mars vil være uendelig mye mer underholdende hvis du røyker Skywalker før forhåndsvisninger—eller enda bedre, snike i noen cannabis gummies for å snack på under showet.

(Cover Foto Gjengitt med tillatelse fra Pinterest)

Tags: stoner datoer dating en stoner første date ideer weed og dating listicle