Al Gore ‘s Zombie “DSCOVR’ Satellitt Sender Tilbake EPISKE Bilder og Vitenskap

0
29

NASA

Jorden

Jorden sett fra DSCOVR satellitt.

Hvis et bilde er verdt tusen ord, data er verdt mye mer. Siden juli, Deep Space Klima Observatory (DSCOVR) satellitt har vært å sende data tilbake til forskere på Jorden fra dens stasjonær bane rundt en million miles away, og forskerne er i ferd med å grave i dataene.

Det er verdt å merke ikke bare fordi instrumentet er one-of-a-kind, men også fordi lanseringen var lenge forsinket. Opprinnelig en pet prosjektet av daværende Visepresident Al Gore, som kalles “Triana”, DSCOVR ble foreslått i 1998 for å tjene som en Jord overvåking satellitt, men ble kalt inn spørsmål under Bush-Administrasjonen, og satt “på vent” for over et tiår. Satellitten ble til slutt pusset opp, og endelig lansert tidligere i år.

“Det er bare å vise at vi som har denne…”

Instrumenter, inkluderer Jorden Polykromatisk Kamera (EPIC) som fanger opp alle de fantastiske bilder av månen photobombing Jorden, og Jorden photobombing månen:

“Med EPISKE, du ser cloud struktur fra soloppgang til venstre for å solnedgang på høyre,” Jay Herman, EPISKE instrument føre etterforsker sa i en uttalelse. “Det er bare vise vi har som dette hvor alt er på nøyaktig samme øyeblikk i tid, selv om de lokale tidene er annerledes.”

Fjernt utsiktspunkt er allerede begynt å betale av: Herman ‘ s gruppe er å få fantastiske bilder, og er i stand til å se at støv fra Sahara sveve over Atlanterhavet mot Amerika i sanntid.

De vil også være i stand til å overvåke bevegelsen av partikler som vulkansk aske og røyk. Forskere har blitt imponert over nivået av detaljer som de kan se. Så langt, de har vært i stand til å observere spor av skyer igjen av eksos fra skip som krysser verdenshavene, og så solen glinting av relativt rolige farvann i midten av havet.

Et annet instrument, National Institute of Standards and Technology Avansert Radiometer (NiSTAR), er å overvåke hvor mye stråling fra sola blir reflektert tilbake til verdensrommet av Jorden. Siden det ble aktivert i juli, apparatet har allerede sett noen interessante variasjoner, blant dem det faktum at når Antarktis er vippet mot solen ved starten av våren, i den Sørlige Halvkule, og mengden av stråling som reflekteres tilbake til verdensrommet går opp. Det er fortsatt for tidlig for offisielle konklusjoner, men basert på denne foreløpige bevis, noen generelle trender er klare.

“Hvis det var ingen is, mengden av varmetapet til verdensrommet ville endre seg dramatisk,” sa Steven Lorentz, NiSTAR føre etterforsker, i en pressekonferanse.

Maskinen vil fortsette å overvåke endringer i løpet av kort tid spenner (lik dager ) og lengre tidsrom (år).

Se nasas siste video av DSCOVR satellitt nedenfor.