Flere Tilfeller av Seksuell Trakassering I Astronomi Kommer til Lys

0
101

Keith Vanderlinde, National Science Foundation

Den BICEP og Sydpolen Teleskoper, 2008

Innen astronomi har blitt rystet med tre fremtredende tilfeller av seksuell trakassering siden oktober.

Denne uken, to separate tilfeller av seksuell trakassering innen astronomi ble brakt til offentlig oppmerksomhet, noe som gjør for en sum av tre høyprofilerte saker siden oktober.

Kongresskvinnen Jackie Speier av California brakt en av de tilfeller til oppmerksomhet på Huset etasje tirsdag. University of Wyoming (universitet) er Timothy Slater, utrustet chair of science education, ble funnet å ha brutt seksuell trakassering politikk mens undervisning ved University of Arizona i 2004, angivelig for å holde møter i strippeklubber og å fortelle en kvinnelig graduate student at hun skulle lære bedre hvis hun ikke ha på seg undertøy, blant andre ting. Han gjennomgikk seksuell trakassering trening og ble værende på skolen i ytterligere fire år. Han fikk jobben på UW, selv om universitetet ikke motta eller skrive en anmeldelse etterforskningen mot ham, ifølge Mashable.

Samme dag, Buzzfeed rapportert at Christian Ott, en astrofysikk professor ved California Institute of Technology, har brutt skolens trakassering politikk med to forskjellige studenter. Universitetet svarte ved å plassere Ott på ubetalt permisjon for ett år, ifølge en uttalelse fra president og provost.

Og i oktober, Buzzfeed brøt enda en slik historie, som rapporterer at University of California, Berkeley funnet astronomi-Professor Geoffrey Marcy skyldig i brudd på skolens seksuell trakassering politikk med fire separate studenter. Han var la ut med en advarsel.

Speier skrev i et brev til det AMERIKANSKE Department of Education “På noen måter, en situasjon som minner om den Katolske kirken er coddling av barn-overgrep prester. Som i kirken, universiteter beskytte overgripere med slap-on-the-hull straff og hemmelighold, mens ofrene er alene, for å prøve å sette sin akademiske karriere og liv sammen igjen.”

Folk innen astronomi og andre STAMMEN (Vitenskap, Teknologi, Ingeniørfag, Matematikk) felt har tatt til Twitter for å dele historier, tilby støtte og diskutere problemet med hashtag #AstroSH (“SH” for seksuell trakassering).

Noen spurte hvordan utstedt av universiteter:

Andre påpekte at mange historier om seksuell trakassering sannsynlig forbli usagt, som prisen kvinner betale for å komme frem kan være for høyt til å bære:

Atter andre kalles på tilskuere innenfor feltet for å gjøre sin del for å bekjempe problemet:

En NASA-forsker veide i, som gjorde divisjon i Fysikk, Matematikk og Astronomi ved Caltech:

Og noen rett og slett takket ofre for å komme frem eller roste kvinner i feltet:

Speier oppfordret alle som har opplevd seksuell trakassering i STAMMEN feltene for å ringe til kontoret hennes. Som hun sa det, “Det er på tide å slutte å late som seksuell trakassering i vitenskap som skjedde for lenge siden i en galakse langt, langt borte.”