Se En Luddig T-Rex i 360-Graders Video

0
69

Dinosaurier Bland Oss

Dinosaurier är relaterade till dagens fåglar, och även haft fjädrar! Följ med oss på en 360-graders tur som vi utforska förhållandet mellan dinosaurier och fåglar på American Museum of Natural History “Dinosaurier Bland Oss.”

Postat av Popular Science på onsdag, den 16 Mars, 2016

Dinosaurier, visar det sig, inte är helt utdöd. Långt därifrån, i själva verket har cirka 13 000 arter av fåglar—dinos ” moderna släktingar—strövar omkring på jorden i dag. “Dinosaurier Bland Oss,” en ny utställning på American Museum of Natural History i New York, visar förhållandet mellan det gamla dinosaurier och fåglar, utforska bevis på att fåglar är en typ av dinosaurie.

Utställningen har många likheter delas av utdöda dinosaurier och fåglar, inklusive deras skelett strukturer, arkitektur deras hjärnor, och deras befjädrade skikt (en slags T-rex är en särskilt chockerande syn). Mark Norell, paleontolog och uppvisar curator, sade under en presskonferens vid invigningen den 15 Mars: “Du kan till och med hävda att vi fortfarande lever i en ålder av dinosaurier.” Den nya utställningen öppnar för allmänheten den 21 Mars, 2016 och kommer att köras fram till 2 januari 2017.