FDA Ute til Canada for å Lære Mer Om Regulering av Medisinsk Marihuana

0
153

Mens den amerikanske regjeringen fortsetter å prøve å overbevise den gjennomsnittlige borger som marihuana er en av de farligste stoffene i verden, en røyk-signalet har blitt sett på som stiger opp over horisonten fra Washington D.C. som kan være en indikasjon på at Onkel Sam ‘ s mangeårige opposisjon til urten kan være i ferd med å endre seg.

Det ser ut til at den AMERIKANSKE Food and Drug Administration (FDA) er ute til Canada i håp om å lære mer om hvordan å regulere et landsdekkende medisinsk marihuana markedet. En fersk rapport fra Marijuana.com angir helse direktoratet har gitt et panel som vil dissekere gjeldende marihuana politikk i nord-nasjon senere denne måneden for å få godt grep på “rammebetingelser for regulering av marihuana til medisinske formål,” inkludert “informasjon om konsesjonsbehandling, etterlevelse og håndheving og markedet statistikk.”

Selv om ingen egentlig synes visst hva FDA er nyvunne interesse i medisinsk marihuana egentlig betyr, det er spekulasjoner om at det kan være, på noen måte, koblet til en rescheduling kunngjøring som er planlagt å komme fra den AMERIKANSKE Drug Enforcement Administration (DEA) ved utgangen av måneden. Onkel Sam ‘ s ledende narkotika håndhevere har sagt fra begynnelsen av, og at de ikke ville vurdere nedgradering i Schedule i klassifisering av cannabis planten før etter at FDA har utstyrt dem med en anbefaling om å gå videre. Mens utfallet av denne anbefalingen er fortsatt ukjent, den ble levert til DEA i September i fjor.

Drug policy-eksperter synes å mene at den føderale regjeringen er villig til å ta en nærmere titt på annen landets medisinsk marihuana politikk, mens sin egen tyder på at cannabis “ikke har noen medisinsk verdi,” kan være et tegn på at et totalforbud er nå står på kanten av en svært bratt skrent, og ventet tålmodig på akkurat rett tid til å stupe til sin død.

“Det faktum at FDA er å ta en nærmere titt på hvordan den Kanadiske føderale regjeringen lovlig regulerer medisinsk cannabis kan være et tegn på at Obama-administrasjonen forbereder seg på å kunngjøre en stor endring i policy snart,” Tom Angell, leder av Marihuana Flertall, skrev i sin analyse av situasjonen. “Men det kan også bare være byrået å gjøre sin due diligence for å begynne å forberede seg på endringer som synes uunngåelig på et tidspunkt i nær – til midten av-fremtid.”

Mens denne nyheten kan det bety at den AMERIKANSKE regjeringen er seriøst vurderer å løsne sin politikk på marihuana, det ser ut til at flyttingen ville mest sannsynlig resultere i den landsomfattende aksept av medisinsk marihuana snarere enn den totale opphevelsen av forbudet. Problemet med dette er hvis DEA har besluttet å planlegge marihuana, dette året, mens hele omfanget av cannabis bransjen i dag meisling bort på legalisering på en stat-til-stat grunnlag ikke ville trolig møte i en ond opprøret av kontroll, synes det som en gang Big Pharma får grønt lys for å produsere et variere avhengig av potten produkter (vedlegg II støttes av FDA-godkjenning) medisinsk marihuana programmer for hele nasjonen kunne bli tvunget til å endre eller dø.

Men ingenting kunne være lenger fra sannheten, ifølge en fersk rapport fra Brookings Institution.

“Rescheduling ikke automatisk opprette en FDA-godkjent marihuana farmasøytisk, og ikke skape noen nye straff for state-nivå marihuana bedrifter,” artikkelen leser. “State-juridisk bedrifter ville fungere på akkurat samme grått område post-rescheduling som de gjør nå.”

Forfatterne av rapporten – John Hudak og Nåde Wallack – tyder på at i tilfelle av FDA-godkjent farmasøytisk cannabis produkter, disse elementene vil bli distribuert i stoffet butikker, som CVS og Walgreens, alle over hele landet, mens dispensaries som tradisjonelle pasienter har kommet til å stole på for de siste par tiårene vil fortsatt være tillatt å selge medisinsk marihuana i henhold til retningslinjene i sine respektive stat.

“Rescheduling ikke vil slå seg ned dispensaries landsdekkende, true den eksisterende marihuana bransjens dynamics, ei heller skape utfordringer for pasient-tilgang,” rapport leser. “Faktisk, mens rescheduling vil bli sett av mange i reformere samfunnet og blant forskere som en rungende seier, realiteten er at, dag til dag, de fleste mennesker vil aldri merke forskjellen.”

Tags: FDA Canada