Hoe WAP Werkt

0
22

De Cellulaire Explosie

Vorig

VOLGENDE

Waarschijnlijk de meest belangrijke factor in het ontstaan van draadloos Internet heeft de verspreiding van digitale mobiele telefoons in de afgelopen jaren. De uitbreiding van het netwerk van digitale mobiele en persoonlijke communicatie diensten (PC ‘ s) heeft geleid tot een solide basis voor draadloos Internet services. Er wordt geschat dat er meer dan 50 miljoen Web-enabled mobiele telefoons in gebruik. In 1997, Nokia, Motorola, Ericsson en Phone.com samen kwamen om het maken van de WAP, omdat ze geloofden dat het een universele standaard is cruciaal voor een succesvolle implementatie van draadloos Internet. Sindsdien zijn er meer dan 350 bedrijven hebben zich bij hen aangesloten in het WAP-Forum.

Het maken van een Web site toegankelijk is via een draadloze apparaat is best een uitdaging. Zo ver, slechts een klein deel van de meer dan een miljard websites op de draadloze Internet-inhoud. Als het gebruik van WAP-apparaten groeit, kun je verwachten dat er veel meer websites zullen geïnteresseerd zijn in het maken van draadloos content.

WAP is ontworpen om te werken op een van de bestaande draadloze diensten, het gebruik van standaarden, zoals:

  • Short Message Service (SMS)
  • High-Speed Circuit-Switched Data (CSD)
  • General Packet Radio Service (GPRS)
  • Unstructured Supplementary Services-Gegevens (USSD)

Voor meer informatie over deze diensten, kijk op deze pagina.

SHARE
Previous articleHvordan Offset Trykkeri
Next articleHoe WAP Werkt