Hoe Interplanetaire Internet Werkt

0
13

VOLGENDE PAGINA

Satellieten cirkelen Mars zou kunnen helpen informatie te sturen naar de Aarde over een interplanetaire Internet.

Je kunt praten bijna iedereen, in elke hoek van de wereld, vrijwel direct gevolg van het Internet en andere nieuwe ontwikkelingen in de elektronische communicatie. Wetenschappers en ruimte ontdekkingsreizigers nu op zoek bent naar een manier om te communiceren vrijwel direct buiten de Aarde. De volgende fase van het Internet brengt ons naar verre uithoeken van ons zonnestelsel, en de basis leggen voor een communicatie systeem voor een bemande missies naar Mars en planeten buiten.

Als we steeds meer te weten wilt komen over andere planeten, moeten we een betere communicatie systeem voor toekomstige ruimtemissies. Vandaag, communicatie in de ruimte beweegt in een slakkengang in vergelijking met de communicatie op Aarde. Er zijn verschillende redenen voor:

  • Afstand — Op Aarde, wij zijn slechts een fractie van een lichte seconde van elkaar, waardoor de Aarde communicatie bijna onmiddellijk op het Internet. Als u zich verder uit in de ruimte, er is echter een vertraging van enkele minuten of uren, want licht heeft om te reizen miljoenen kilometers, in plaats van duizenden kilometers, tussen de zender en de ontvanger.
  • De lijn van het zicht belemmering — Iets, dat blokkeert de ruimte tussen het signaal van de zender en de ontvanger kunnen onderbreken van de communicatie.
  • Gewicht — High-powered antennes die zou verbetering van de communicatie met de diepe ruimte sondes zijn vaak te zwaar om te verzenden op een ruimte missie, want de lading moet worden licht en efficiënt worden ingezet.

Er is een goede kans dat mensen zullen reizen naar Mars voordat we het begin van een nieuwe eeuw. Hoe gaan we communiceren met deze verre reizigers? Wetenschappers, ingenieurs en programmeurs zijn al bezig met de ontwikkeling van een interplanetaire Internet dat zal aansluiten ons sondes en menselijke ruimtereizigers, is het mogelijk om meer informatie te worden teruggestuurd naar de Aarde. Als je ooit wilde om te reizen in de ruimte, dan is deze uitgave van Hoe Dingen Werken zal u tonen hoe u de interplanetaire Internet zal stellen iedereen in staat om te reizen in de ruimte-de manier waarop het Internet stelt ons in staat om bezoeken van vreemde landen zonder het verlaten van onze bureaus — en welke technologieën ondersteunen een dergelijke astronomische communicatie systeem.