Hoe Web Animatie Werkt

0
18

Het maken van Flash-en Shockwave-Films

Vorig

VOLGENDE

Flash en Director zijn ontworpen om te worden vrij gemakkelijk en leuk om te gebruiken — ze hebben beide een duidelijke interface en tal van geautomatiseerde taken. De twee programma ‘ s kunnen maken van een film enigszins anders, en ze hebben verschillende namen voor bijna alles, maar ze delen een aantal basiscomponenten. Om een film te maken die u nodig heeft om het manipuleren van de film elementen op drie verschillende manieren. U moet:

  • Maken en bewerken van de afzonderlijke beelden die de film.
  • Het regelen van deze beelden zoals ze verschijnen in de individuele frames van de film.
  • Om deze beelden in een film.

Flash-en Shockwave-beide hebben een manier van het importeren, het genereren en bewerken van film-elementen. In Flash, slaat u deze elementen in de bibliotheek; in Shockwave, gaan ze in de cast. In beide programma ‘ s aan, wijst u deze elementen een dynamische kenmerken en schik ze op het podium. De fase geeft aan wat er in de uiteindelijke film. Met behulp van het podium, het maken van keyframes dat je positie in de juiste volgorde om de layout van de film. In Flash is het gebied voor het regelen van uw kozijnen heet de tijdlijn, en in Shockwave het heet de score.

Een van de redenen zie je dus veel Flash-animatie op het Web van vandaag is dat het is verrassend eenvoudig te genereren. Het Flash programma, evenals de Directeur, zet een werking animatie studio op uw desktop, en automatiseert veel van de complexe taken die betrokken zijn in multimedia. Als u wilt dat een hele wereld om te rollen van de ene kant van het scherm naar de andere, bijvoorbeeld, hoeft u niet te animeren elke frame van de wereld als het beweegt mee; je gewoon vertellen Flash waar de wereld begint en waar stopt het en geef het een rollende beweging tussen deze frames. Voor een goede inleiding over het maken van Flash-films, bekijk Webmonkey animatie tutorial.

Deze inhoud is niet compatibel met dit apparaat.

Een Flash-animatie van onze motor artikel.