Hoe Web Animatie Werkt

0
19

De Toekomst van het Web Animatie

Vorig

VOLGENDE

Het volgende grote ding voor de Web-animatie is 3-D-Web-graphics. Dit geeft internetgebruikers een ander niveau van interactie met online content. In 2-D animatie, de Web-ontwerper bepaalt wat je ziet, net als animatoren beslissen wat je ziet als je van tekenfilms kijken op de televisie. In 3-D graphics, kunt u zelfs toegang tot een 3-D model, zodat u de display. U kunt het model, het activeren van bepaalde functies, en in sommige gevallen een verandering van de afmetingen. Hoe het Spul Werkt is voorzien van een enkele 3-D modellen van deze soort. Klik hier om een 3-D champ car, en hier voor een 3-D motor.

Als met Flash-en Shockwave-2-D animatie, moet u het downloaden van een plug-in bekijk de 3-D-Web-graphics. Er zijn al een aantal bedrijven die zich hebben ontwikkeld van deze software. Standpunt heeft enig succes gehad, en NxView heeft een plug-in beschikbaar op hun site. In juli, Macromedia en Intel aangekondigd dat ze de ontwikkeling van de 3-D-mogelijkheden voor Shockwave. Gebruikers zullen in staat zijn om toe te voegen 3-D aan hun Shockwave spelers door simpelweg het downloaden van een update. Intel gekozen om te werken met Macromedia op dit project, omdat het succes heeft het bedrijf al met de verspreiding van multimedia spelers. De bedrijven hopen dat de Schokgolf van de 3-D-formaat op het Web standaard voor 3-D graphics.

De Shockwave technologie heeft een manier van schalen 3-D graphics, zodat ze goed werken met verschillende snelheden. Kortom, als u een trage verbinding, de Shockwave player zal het downloaden van een model met minder polygonen, de geometrische vormen die gecombineerd worden tot een 3-D model. Dit betekent dat je verliest wat detail, maar je verliest geen duidelijkheid van de afbeelding of vloeibaarheid van beweging.

Deze 3-D Web technologie maakt het mogelijk om allerlei interessante inhoud van de site. Een van de meest veelbelovende toepassingen in e-commerce. In plaats van te kiezen voor producten op basis van foto ‘ s, de online shoppers in staat zal zijn om het object te bekijken vanuit elke hoek, zoals ze zou doen als ze de boodschappen voor het object in een winkel in het winkelcentrum. Sommige sites zijn ook met behulp van 3-D graphics te maken “virtuele kleedkamer.” De gebruiker kan het maken van een 3-D model van hun vorm van het lichaam en zie hoe verschillende kleren passen dat lichaam.

Deze technologie kan ook het toevoegen van een nieuw niveau van content naar educatieve sites, zoals Hoe Dingen Werken. We hebben al publiceerde een aantal artikelen met behulp van 3-D graphics gegenereerd door NxView, en we zijn van plan om meer 3d-content in de toekomst. Deze afbeeldingen laat gebruikers een beter beeld krijgen van de technologie en processen, en ze kunnen kijken naar een motor vanuit elke hoek, net als op een echte motor waren voor hen.

Deze technologie is echt geweldig, en het zal waarschijnlijk een revolutie voor de look en feel van het Internet, net als foto ‘ s en Flash-animatie veranderde alles tot nu toe. In een volgend artikel zullen we dieper ingaan op hoe deze techniek werkt en wat het kan doen, en zich specifiek richten op wat Macromedia en Intel zijn bezig aan de ontwikkeling van de Shockwave-speler als de Web standaard.

Met meer en meer internet gebruikers krijgen een hoge-bandbreedte van de verbinding, er zullen zeker een aantal grote veranderingen in de Web-animatie in de toekomst. Een dergelijk idee is om de Web-minder als een boek en meer als een video game — je zou de toegang tot informatie in een 3-D, interactieve wereld. Een ander idee is om het meer op televisie, met tal van hoge kwaliteit animatie en video. Het is echt allemaal afhankelijk van wat de ontwerpers van het Web wilt opnemen op hun sites, die op zijn beurt afhankelijk is van wat Web gebruikers wilt zien. In ieder geval, er is iedere indicatie dat het Internet zal blijven evolueren in een razend tempo.

Gerelateerde Artikelen HowStuffWorks

 • Hoe een Webpagina Werkt
 • Waarom zijn er zo veel verschillende bestandsformaten op het Web?
 • Hoe 3-D Grafische Werk
 • Hoe Web Servers en het Internet Werken
 • Hoe Banner-Advertenties Werken

Nog Meer Leuke Links

 • Webmonkey animatie-afdeling
 • Flash en Shockwave Onderzocht
 • De Kunst van Animatie (voor het Web)
 • GIF-Animatie Tools, Technieken, Voorbeelden en Bronnen
 • Macromedia
 • Animatie in het Java-Applets