Hvordan Blekkskrivere Arbeid

0
15

Inne i en Blekkskriver

Prev (forrige)

NESTE

Skriv ut hodeenhet

HowStuffWorks.com

Deler av en vanlig blekkskriver inkluderer: skriverhodet montering:

  • Print head – kjernen i en blekkskriver, skriverhodet inneholder en serie av dyser som er brukt til å sprøyte dråper av blekk.
  • Blekkpatroner – Avhengig av produsenten og modellen av skriveren, blekkpatroner kommer i forskjellige kombinasjoner, for eksempel separate sort og farge patroner, farge-og svart i en enkelt kassett eller en blekkpatron for hver blekk farge. Blekkpatronene av noen blekkskrivere inkluderer ut hodet selv.
  • Skriv ut hodet stepper motor – En stepper motor flytter skrivehodet montering (skrivehodet og blekkpatronene) frem og tilbake over arket. Noen skrivere har en annen stepper motor til park skriverhodet montering når skriveren ikke er i bruk. Parkering betyr at skrivehodet montering er begrenset utilsiktet bevegelse, som en bremsene på en bil.
  • Belte – Et belte brukes til å koble ut hodet montering til stepper motor.
  • Stabilizer bar – skriverhodet montering bruker en stabilizer bar for å sikre at bevegelsen er presis og kontrollert.

Papiret trekkes montering:

  • Papir i skuffen/arkmateren – de Fleste blekkskrivere har en skuff som du legger papiret inn. Noen skrivere dispensere med standard skuff for en mater i stedet. Den mater vanligvis klikker åpne i en vinkel på baksiden av skriveren, slik at du kan plassere papiret i det. Feeders er generelt ikke holde så mye papir som en tradisjonell papir i en skuff.
  • Valser – Et sett av valsene, trekker du papiret inn fra den skuffen eller materen og før papiret når skrivehodet montering er klar for en annen pass.
  • Papiret trekkes stepper motor – Dette stepper motor krefter rullene å flytte papir i nøyaktig økning er nødvendig for å sikre en kontinuerlig bildet blir skrevet ut.
  • Strømforsyning – Mens tidligere skrivere ofte hadde en ekstern transformator, de fleste skrivere selges i dag bruker en standard strømforsyning som er innlemmet i selve skriveren.
  • Kontroll krets – En liten, men sofistikert mengden av kretsen er bygget inn i skriveren for å kontrollere alle mekaniske aspekter av drift, så vel som dekode informasjonen som sendes til skriveren fra datamaskinen.
  • Port(s) – usb-porten er fortsatt brukes av mange skrivere, men de fleste nyere skrivere bruke USB-porten. Noen skrivere koble til ved hjelp av en seriell port eller small computer system interface (SCSI) port.