Hvordan fungerer satellitt Internett fungerer?

0
16

NESTE SIDE

Lær hvordan satellitt Internett fungerer, og se mer Internett-tilkobling bilder.

Hvordan kan du få tilgang til Internett andre enn oppringt hvis du bor for langt fra et telefonselskap office for DSL og det er ingen kabel-TV på din gate? Satellitt-Internett-tilgang kan være verdt å vurdere. Det er ideelt for distrikts Internett – brukere som ønsker tilgang til bredbånd. Satellitt Internett ikke bruk telefon linjer eller kabel-systemer, men i stedet bruker en parabolantenne for to-veis (opplasting og nedlasting) datakommunikasjon. Laste opp hastighet er omtrent en tiendedel av 500 kbps nedlasting hastighet. Kabel og DSL har høyere nedlastingshastighet, men satellitt-systemer er ca 10 ganger raskere enn et vanlig modem.

Bedrifter som tilbyr eller planlegger å tilby to-veis satellite Internett inkluderer StarBand, Pegasus Express, Teledesic og Tachyon. Tachyon tjenesten er tilgjengelig i dag i Usa, Vest-Europa og Mexico. Pegasus Express er to-veis versjonen av DirecPC.

To-veis satellite Internett består av:

 • Ca en to-fot med tre-fots rett
 • To modemer (uplink og downlink)
 • Koaksialkabler mellom rett og modem

Nøkkelen installasjon planlegging kravet er en klar utsikt til sør, siden den går i bane satellitter over ekvator området. Og, som satellitt-TV, trær og kraftig regnvær kan påvirke mottak av Internett-signaler.

To-veis satellite Internett-bruker Internet Protocol (IP) multicast – teknologi, som betyr at opp til 5,000 kanaler for kommunikasjon kan samtidig være tjent med en enkelt satellitt. IP multicast sender data fra ett punkt til mange poeng (på samme tid) ved å sende data i komprimert format. Komprimering reduserer størrelsen på dataene og båndbredde. Vanlig dial-up land-basert terrestriske systemer har båndbredde begrensninger som hindrer multicasting av denne størrelsesorden.

Noen satellitt-Internett-tjenesten fremdeles krever at du har en oppringt eller kabel-modem for data du sender til Internett. Den satellitt-data downlink er akkurat som vanlig terrestriske link, bortsett fra satellitt overfører data til datamaskinen via den samme rett som ville tillate deg å få en Pay-Per-View-tv-program.

Så, hvis du er i et landlig område, og du ønsker bredbånd, tilgang til Internett, satellitt Internett kan være noe for deg!

Relaterte HowStuffWorks Artikler

 • Internett-Quiz
 • Hvordan En Internett-Infrastruktur Fungerer
 • Hvordan Web-Servere Arbeid
 • Hvordan Kabel-Modemer Arbeid
 • Hvordan DSL Fungerer
 • Hvordan Satellitter Arbeid

Flere Gode Lenker

 • StarBand
 • Pegasus Express
 • IP Multicast
 • StarBand Brukere