Hvordan Deling Af Skrivebordet Virker

0
21

Applikationsdeling

Prev

NÆSTE

Application sharing giver arkitekter mulighed for at udveksle oplysninger, såsom bygge-planer gennem forskellige computere.

© Fotograf: Andrey Kisolev | Agency: Dreamstime

Ligesom andre former for deling af skrivebordet, vi har diskuteret i denne artikel — remote login, real-time collaboration og præsentation dele — application sharing bygger på de samme grundlæggende tv-deling af teknologi. Application sharing bruger Internettet til at fjernstyre se og styre en bestemt software-applikation på en andens computer.

Den største fordel ved anvendelse deling er, at en ekstern bruger kan køre software, som ikke er installeret på sin computer, selv software, der ikke er kompatibel med sit styresystem eller som kræver mere processorkraft end hans computer kan normalt håndtag. Dette skyldes, at den eksterne bruger er faktisk ikke køre software på sin computer, han er bare at se og kontrollere desktop (og derfor den software) på værtscomputeren.

For eksempel, en arkitekt ønsker at præsentere sit design for et stort højhus, at hans firma ‘ s partnere. En af de partnere, der er på ferie i Bahamas, og kun har sine gamle bærbar computer med ham. Den arkitektoniske planer blev skabt med en sofistikeret computer aided design (CAD) program, der kræver en masse regnekraft — for meget for den ferie partner lille bærbar computer. Med application sharing, arkitekten kan dele sit skrivebord med partneren, og partneren kan arbejde med CAD-software via fjernadgang, aldrig at skulle til at køre programmet på sin laptop.

Application sharing er især nyttigt for software-sælgere og repræsentanter. Traditionelt, er den eneste måde for potentielle kunder til at prøvekøre en software applikation, der var for sælgerne til at rejse til kunden, eller om kunden at deltage i en stor messe. Men med application sharing, sælgere kan oprette virtuelle salg aftaler med potentielle kunder. Ikke alene kan han gøre sin banen med et spændende Web-præsentation, men han kan aflevere desktop kontrol til kunden, så kunden kan opleve den software for sig selv.

For meget mere oplysninger om deling af skrivebordet og relaterede emner, så tjek nedenstående links.

Relaterede Artikler HowStuffWorks

  • Hvordan Web-Seminarer Arbejde
  • Hvordan Online Præsentationer Arbejde
  • Hvordan Web Conferencing Sikkerhed Virker
  • Hvordan Virtuelle Kontorer Arbejde
  • Hvordan Telekonferencer Virker

Flere Gode Links

  • Bgb Web Conferencing
  • GoToMyPC