Hvordan Xynergi Tastatur Virker

0
27

NÆSTE SIDE

Foto venligst udlånt Gang

I September 2007, Australien-baserede selskab kaldet Gang indført en ny digital lyd produktion enhed med navnet Xynergi. Gadget-blogs, der er omfattet historien og kaldet Xynergi en $28,000 tastatur. En sådan mærkning er vildledende. I virkeligheden, at identificere Xynergi som en $28,000 tastatur er ligesom at sige, audio-systemet inde i en Bentley er en $250.000-radio-det savner det store billede.

Den Xynergi tastatur er en del af en desktop media produktion center-pakke. Gang designet Xynergi til at opfylde de behov, som små, professionelle medier redigering af studios. Med Xynergi, ingeniører kan fange lyd, manipulere de enkelte spor, tilføje effekter, blande flere numre sammen og redigere video filer. Mens den enhed, kompleksitet og pris, tag betyde, at den gennemsnitlige forbruger ikke kommer til at købe det, Xynergi kan være et godt valg for en person med et lille lydstudie eller medievirksomheder, der har brug for en grænseflade, der vil lade dem redigere lyd og video hurtigt.

Den Xynergi keyboard ligner en stor computer tastatur med flere ekstra nøgler, et par knapper, en skive, kaldet en jog-hjul og en rektangulær farve skærm over de vigtigste vifte af nøgler. Gang opfordrer skærmen og de omkringliggende kontrol pad. Xynergi vigtigste nøgle array er i standard QWERTY-layout med et numerisk tastatur til højre. Ingeniører bruger knopper, nøgler og jog wheel ‘ et til at manipulere digitale audio-og video-filer.

Hvis du nogensinde har set en professionel audio mixing console-eller video-redigering control system, du ved, at der er mange flere kontakter, knapper og skifter end du finder på Xynergi tastatur. For at kopiere de funktioner, som disse store konsoller har Gang kom op med en smart idé — self-mærkning nøgler. Disse er de taster, der kan ændre funktioner og centrale etiketter, afhængigt af hvad du forsøger at gøre. Hver tast er en lille computer, skærm, der kan vise forskellige tegn, inklusiv bogstaver, symboler og ord. Xynergi har en “animere” funktion, der gør tasterne flash on og off eller skift farver ved specifikke opgaver. De taster, du kan endda vise video. Som ingeniører skifte fra en driftsform til en anden (for eksempel, at flytte fra et tekstbehandlingsprogram tilstand til en audio mixing funktion), nøglen etiketter ændre, og taster selv kort til nye funktioner.

I denne artikel vil vi tage et kig på hvad der gør Xynergi kryds, undersøge nogle af Xynergi funktioner og lære mere om Gang er på markedet-strategi for Xynergi, herunder, hvor du kan hente en op, og hvor meget det vil sætte dig tilbage.

I de næste afsnit, vil vi tage et nærmere kig på teknologien bag Xynergi.