Hvordan Xynergi Tastatur Virker

0
20

Xynergi Komponenter

Prev

NÆSTE

Den Xynergi Tastatur i tre forskellige funktionstilstande.

Foto venligst udlånt Gang

Den virkelige kilde af Xynergi ‘ s fantastiske funktionalitet er Gang er CC-1 kort. “CC” står for Krystal Kernen, Gang ‘ s behandling platform for sin lyd produktion hardware. CC-1 er både en mikroprocessor og en Peripheral Component Interconnect Hurtig (PCI-Express– kort). At bruge en Xynergi enhed, en ingeniør skal først og tilslut den til en PC ved hjælp af CC-1 kort. Han eller hun har brug for at installere kortet i en af computerens udvidelsesporte, der forbinder kort til computerens bundkort.

CC-1 er en field-programmable gate array (FPGA) enhed. En FPGA-enhed kan indeholde tusinder af logiske gates, som er den grundlæggende byggesten i digitale kredsløb (for at lære mere om logiske gates, leder til vores artikel om, Hvordan Boolesk Logik Virker). Gang designet CC-1 til at fungere som en processor. Alle lyd-produktion funktioner køre gennem CC-1, der ikke vært computers CPU. Dette betyder, at PC ‘ s regnekraft til rådighed for andre programmerings opgaver. I fortiden, PC-baseret audio redigering af enheder, der kræves af en computer næsten helt dedikeret til lyd produktion, fordi lyd, forarbejdning krav er så høje. Da CC-1 håndterer denne belastning på sin egen, kan du installere det på en PC, og stadig køre andre processer, mens du redigerer og mix lyd-og videospor.

Gang tilbyder fire forskellige konfigurationer for Xynergi systemet — i hver version, kan udføre de samme grundlæggende opgaver, men de højere-end versioner har mere kapacitet. Top-of-the-line system er Xynergi MPC-230F, der har 230 behandling kanaler, 96 samtidige optagelse af spor og 192 samtidig afspilning af spor. Med andre ord, Xynergi ingeniører kan optage, redigere, blanding, og afspilning af snesevis af de enkelte lydspor til at gøre rig, kompleks master optagelser.

Xynergi systemer omfatter også en i/O-værktøjskasse kaldet en SX-20. SX-20 har to preamps, som er resultater at øge effekten af et signal, før du sender den signal til en anden komponent (til at lære mere, kan du læse vores artikel om, Hvordan Forstærkere Arbejde). Systemet har også to analoge indgange, 12 analoge udgange, fire digitale indgange og otte digitale udgange, som giver ingeniør til at tilslutte systemet til andre komponenter, herunder mikrofoner, instrumenter og højttalere.

Den Xynergi media produktion center kører på proprietær Gang produktion software. Xynergi kan oprette og redigere de fleste medier filformater, men dens interaktive tastatur er ikke designet til at arbejde med andre video-og lyd-software til fremstilling.

Xynergi hardware og software giver systemet fantastiske evner. I de næste afsnit, vil vi lære mere om nogle af Xynergi ‘ s funktioner.

Det er Nemt at Være Grøn

Edb-Behandling Enheder (Cpu ‘ er) sammen med FPGA enheder er meget hurtigere og mere effektivt end en CPU, der arbejder alene. FPGA-enheder har et meget lavere strømforbrug end en CPU. Gang hævder, at CC-1 genererer 98 procent mindre varme end en normal digital signal processor (DSP) og kræver kun 12 watt af elektricitet (i modsætning til 600 watt for en DSP). Ingeniører kan reducere deres studios’ carbon footprint ved hjælp af mere effektiv elektronik som Xynergi system.