Hvordan Xynergi Tastatur Virker

0
19

Xynergi Funktioner

Prev

NÆSTE

En lydtekniker bruger Xynergi til at manipulere spor.

Foto venligst udlånt Gang

Xynergi ‘ s interaktive tastatur har anvendelse bevidsthed, hvilket betyder, at nøglerne kun vise de symboler og kommandoer, der er relevante for anvendelsen i brug i øjeblikket. Hvis en ingeniør skal til at skrive nogle noter ned i Microsoft Word, for eksempel, kan han eller hun trykke på en tast på Xynergi tastatur for at aktivere Ord. Den Xynergi tastatur derefter skifter til et QWERTY-tastatur. Når du er færdig, kan engineer tryk på Edit for at vende tilbage til Xynergi ‘ s redaktion software, og de taster, der vil ændre sig igen.

Fordi hver nøgle er faktisk en lille farve skærm, taster skift farver til at angive aktive funktioner. For eksempel, hvis en ingeniør, der ønsker at arbejde på et bestemt spor, skal han eller hun kan trykke på en knap, der er tilknyttet det spor. Nøglen vil skifte fra blå til rød, som angiver, at banen er aktiv og klar til at blande eller redigering af programmer. Hvis ingeniøren knytter et navn til et bestemt nummer, navn vises på tasten, er kortlagt til at spore.

Ingeniører bruger jog wheel ‘ et , når de har brug for at scanne gennem et lydspor hurtigt. At dreje jog-hjulet med uret eller mod uret fremskridt eller vender banen, hhv. Denne funktion giver også mulighed for ingeniører til at udpege bestemte dele af et spor til redigering — ingeniør bruger-hjulet for at markere starten og slutningen af en sortiment inden for et spor. Ingeniøren kan derefter tilføje effekter til den markerede række, uden at det påvirker resten af optagelsen.

Gang kræver det område, der indeholder den farve-skærmen og de omkringliggende knapper og greb den pad. Skærmen viser oplysninger om et lydspor, der giver brugerne en visuel repræsentation af den digitale fil. Det kan man vise navnet på et lydspor, barer, der angiver fordelingen af sporets lyd på tværs af forskellige højttaler-kanaler, en equalizer og en tidskode – display. Knapper og greb omkring skærmen tillade, at en ingeniør til at manipulere spor eller sæt Xynergi i sin automatiseret editor-mode.

Her er blot et par af Xynergi funktioner:

  • Registrering af spor: Xynergi kan optage indgående lyd. Lyd kan komme fra andre digitale enheder eller direkte fra et instrument eller mikrofon-feed.
  • Redigering af spor: Ingeniører, der kan redigere et lydspor i udstrakt grad, tilføje effekter som ekko eller efterklang, looping sektioner af banen og justere hyppigheden udligning.
  • At blande spor: Når en ingeniør er hans eller hendes lydspor justeret bare ret, han eller hun kan blande det med andre spor, i sidste ende skabe en kompleks master spor. Xynergi kan endda tage over blande opgaver med en automatiseret blanding program.
  • Afspilning: Xynergi kan spille lydspor, sender den signal til de højttalere, der er tilsluttet til media center. Ingeniører kan isolere en bestemt højttaler til at sørge for det rette niveau af lyd er ved at nå det, eller lytter til alle talerne sammen om at skabe en surround sound-effekt.

Den Xynergi system indeholder de samme funktioner, som du ville finde på et stort lyd-eller video-redigering konsol, men har en pris, der er kun en brøkdel af, hvad disse systemer koster. I de næste afsnit, vil vi finde ud af, hvor meget de Xynergi system koster, og hvor du kan finde en.

Hvad er den Frekvens, Kenneth?

Ingeniører kan justere otte bands af frekvenser i hver kanal ved hjælp af Xynergi s equalizer. Lavere frekvenser, målt i enheder kaldet hertz, svarer til at lyde med en lavere pitch. Equalizer giver ingeniører justere tonen for et lydspor ved at øge eller reducere omfanget af de enkelte bånd af frekvenser. For at lære mere om lyd frekvenser, ved at læse vores artikel om, Hvordan Analog og Digital Optagelse Værker.