Hvordan Xynergi Tastaturet Fungerer

0
26

NESTE SIDE

Foto: Fairlight

I September 2007, en Australia-baserte selskapet heter Fairlight innført en ny digital lyd produksjon enheten heter Xynergi. Gadget blogger dekket historien og kalles Xynergi en $28,000 tastaturet. Slike merkelapper er misvisende. I virkeligheten, å identifisere Xynergi som en $28,000 tastaturet er som å si at lyd system inne i en Bentley er en $250,000 radio — det savner det store bildet.

Den Xynergi tastaturet er en del av et desktop media produksjon center pakken. Fairlight designet Xynergi for å møte behovene til små, profesjonelle, media redigering studios. Med Xynergi, ingeniører kan ta opp lyd, manipulere individuelle spor, legge til effekter, mikse flere spor samtidig og redigere video filer. Mens enheten er kompleksitet og prislappen mener den gjennomsnittlige forbruker ikke kommer til å kjøpe det, Xynergi kan være et godt valg for noen med et lite studio opptak eller medier for bedrifter som trenger et grensesnitt som vil la dem rediger lyd og video raskt.

Den Xynergi tastaturet ser ut som en stor datamaskin tastatur med flere ekstra nøkler, noen knotter, en ring som kalles en jog-hjul og en rektangulær fargeskjerm over de viktigste utvalg av nøkler. Fairlight samtaler skjermen og de omkringliggende styrer pad. Xynergi viktigste nøkkelen utvalg er i den vanlige QWERTY-oppsett med et talltastatur på høyre side. Ingeniører bruker knotter, knapper og jog hjulet for å manipulere digitale lyd-og videofiler.

Hvis du noensinne har sett en profesjonell audio blande-konsollen eller video redigering av kontroll systemet, vet du at det er mange flere brytere, knotter og veksler enn det du vil finne på Xynergi tastaturet. For å replikere funksjoner som disse store konsoller har, Fairlight kom opp med en genial idé — selv-merking-tastene. Dette er nøkler som kan endre funksjoner og viktige etiketter, avhengig av hva du prøver å gjøre. Hver tast er en liten skjerm som kan vise ulike tegn, inkludert bokstaver, symboler og ord. Xynergi har en “levende” – funksjon som gjør tastene blinker på og av, eller endre fargene ved spesifikke oppgaver. Tastene kan også vise video. Som ingeniører bytte fra en driftsmodus til en annen (for eksempel å flytte fra et tekstbehandlings-modus til en lyd å blande-modus) – tasten endre etiketter og tastene seg kartet til nye funksjoner.

I denne artikkelen vil vi ta en titt på hva som gjør Xynergi tick, undersøke noen av Xynergi funksjoner og lære mer om Fairlight marked strategi for Xynergi, inkludert hvor du kan plukke dem opp, og hvor mye det vil sette deg tilbake.

I den neste delen skal vi ta en nærmere titt på teknologien bak Xynergi.