Hvordan Xynergi Tastaturet Fungerer

0
20

Xynergi Komponenter

Prev (forrige)

NESTE

Den Xynergi Tastaturet i tre forskjellige program-modus.

Foto: Fairlight

Den virkelige kilden til Xynergi er utrolig funksjonalitet er Fairlight er CC-1-kortet. “CC” står for Crystal Core, Fairlight sin behandling plattform for lyd produksjon av maskinvare. CC-1 er både en mikroprosessor og en Peripheral Component Interconnect Express (PCI-Express– kort). For å bruke en Xynergi enhet, en ingeniør har du først koble den til en PC ved hjelp av CC-1-kortet. Han eller hun vil trenge for å sette inn kortet i en av datamaskinens utvidelsesspor, som forbinder kortet til datamaskinens hovedkort.

CC-1 er en field-programmable gate array (FPGA)- enhet. En FPGA enheten kan inneholde tusenvis av logiske porter, som er de grunnleggende byggesteinene av digitale kretser (for å lære mer om logiske porter, leder for vår artikkel om Hvordan Boolsk Logikk Fungerer). Fairlight designet CC-1 til å fungere som en prosessor. All lyd produksjon funksjoner kjøre gjennom CC-1, ikke verten datamaskinens PROSESSOR. Dette betyr at PC prosessorkraft er tilgjengelig for andre programmer oppgaver. I det siste PC-basert lyd redigering enheter kreves en datamaskin nesten utelukkende dedikert til lyd produksjon, fordi lydbehandling kravene er så høye. Siden CC-1 håndterer dette belastning på sin egen, kan du installere det på en PC og fortsatt kjøre andre prosesser mens du redigere og mikse audio og video spor.

Fairlight tilbyr fire ulike konfigurasjoner for Xynergi system-hver versjon kan utføre de samme grunnleggende oppgaver, men den høyere-end-versjoner har mer behandling evne. Top-of-the-line system er Xynergi MPC-230F, som har 230 behandling-tv, 96 samtidige opptak spor og 192 samtidig avspilling av spor. Med andre ord, Xynergi ingeniører kan ta opp, redigere, mikse og spille av dusinvis av individuelle lydspor for å lage rik, kompleks master-opptak.

Xynergi systemer også inkludere en I/O toolbox kalles en SX-20. SX-20 har to preamper, som er utganger som øker kraften i et signal før du sender signal til en annen komponent (hvis du vil vite mer, kan du lese artikkelen vår om Hvordan Forsterkere Arbeid). Systemet har også to analoge innganger, 12 analoge utganger, fire digitale innganger og åtte digitale utganger, som tillater ingeniør til å koble systemet til andre komponenter, inkludert mikrofoner, instrumenter og høyttalere.

Den Xynergi media produksjon center kjører på proprietær Fairlight programvare for produksjon. Xynergi kan opprette og redigere de fleste media filformater, men det interaktive tastaturet er ikke designet for å fungere med andre video-og audio-programvare for produksjon.

Xynergi maskinvare og programvare gi systemet fantastiske evner. I den neste delen skal vi lære mer om noen av Xynergi funksjoner.

Det er Lett å Være Grønn

Datamaskinen prosessenheter (Cpuer) kombinert med FPGA-enheter er mye raskere og mer effektiv enn en CPU som arbeider alene. FPGA-enheter har en mye lavere effektbehov enn en CPU. Fairlight hevder at CC-1 genererer 98 prosent mindre varme enn en vanlig digital signal prosessor (DSP) og krever bare 12 watt strøm (i motsetning til 600 watt for en DSP). Ingeniører kan redusere sine studios’ karbonavtrykk ved hjelp av mer effektiv elektronikk som Xynergi system.