Investere i selskapet eller avvikling? Flere eiere velger å spare – Canadian Business – Din Kilde Til Nyheter

0
24

NEW YORK — I John Holloway tidlige år som en gründer, for å spare til sin egen framtid var ikke en prioritet.

“Jeg har investert mye penger i en av mine første bedrifter og kom ut bryte selv i beste fall. Jeg sparke meg selv for ikke å sette noen av disse pengene til side for avgang, sier Holloway, medeier av NoExam.com et liv forsikring megling basert i Roswell, Georgia.

Disse dager, når hans selskapets kontantstrøm og resultat er sterk nok, han tar penger ut av virksomhet og investerer i en pensjonisttilværelse konto.

“Jeg prøver å diversifisere — å ha alle mine egg i en kurv er stressende,” Holloway sier.

Spare til pensjonisttilværelsen har ikke vært en prioritet for mange eiere av små bedrifter over år. De har håpet å bygge sin virksomhet, selge til store overskudd og har en behagelig pensjonisttilværelse. Mens de har tatt fortjeneste ut for boliger og skolepenger, det var mer viktig å reinvestere inntekter til selskapet i stedet spare til pensjonisttilværelsen. Men holdninger om lagring kan utvikler seg etter den økonomiske ødeleggelsene av den Store Resesjonen, når tusenvis av bedrifter mislyktes.

I en undersøkelse av assurandøren Landsdekkende utgitt i oktober, 53 prosent av yngre business eiere — de som er født i 1980-og ’90-tallet — sies å ha en arbeidsplass besparelser planen var viktig for deres avgang. Færre baby boomers, 39 prosent mente det var viktig. Eldre undersøkelser viser hvordan boomers favorisert sine selskaper over spare — Small Business Administration sa i 2006 at bare om lag en tredjedel av eierne hadde Individuelle pensjoner og 18 prosent hadde en 401(k).

Når Ron Lieback startet sin digitale markedsføring virksomhet, begynte han å sette av 10 prosent av sin egen lønn. Overskuddet fra selskapet, ContentMender, reinvesteres i ny teknologi, men Lieback ønsker å være personlig forberedt for hva-ifs.

“Noe kan krasje og vår virksomhet kunne svikte. Du har alltid å ha den på baksiden av hodet ditt, så du trenger at reir egg, sier Lieback, som selskapet er basert i Fjellets Topp, Pennsylvania. For å hjelpe sin bedrift bli mer lønnsomt, og derfor hjelpe seg selv lagre, Lieback bruker frilansere for noen av ContentMender arbeid.

Eiere som forventer at selskapene gjør for å finansiere sin pensjonisttilværelse er optimistisk, men kan være med utsikt over det faktum at de og virksomheten er utsatt for potensielle ulykker, sier David O ‘ Brien, en finansiell rådgiver med Utviklingen Rådgivere i Midlothian, Virginia. For eksempel, en eier som er selskapets tasten ansatte kan bli satt på sidelinjen av en alvorlig sykdom, skader verdien av virksomheten. Eller hvis patenter er krenket og gang-eksklusive produkter selges nå av konkurrenter, et selskaps verdi kan stupe.

Videre, O ‘ Brien sier, når det er på tide å selge, kjøpere kan ikke være villig til å betale hva eieren håp for.

“Du trenger for å demme opp reserver i tilfelle du ikke får salgssummen av din bedrift som du vil,” sier han.

Mange eiere ikke kunne få sin spørre priser under den Store Resesjonen, og dens etterspill. Salg av selskaper styrtet og ikke gjenopprette frem til 2013; de har steget siden som eiere endelig fikk de tilbudene de ønsket.

Imidlertid, mange nyetableringer kan ikke eksistere hvis eierne ikke hadde pløyd alle mulige prosent i virksomheten.

“Vi investerte alt vi gjorde tilbake i virksomheten for å få det siste punktet av finansiell stabilitet,” sier David Gafford, som eier Blanding Kreative, en digital markedsføring fast, og kredittkort prosessor, både i Indianapolis. “Da vi laget den slå fra å sette alt tilbake i virksomheten til å fokusere på våre personlige og familie mål, så vel.”

Men, Gafford advarer, lagring vil påvirke virksomheten: “Du er virkelig dramatisk bremse hastigheten som du kommer til å vokse.”

Finansiell rådgiver Nathan Fisher finner eierne ikke tenke på pensjonisttilværelse besparelser før de er prodded av ansatte; sette penger til side plutselig blir en prioritet.

“Deres reir egg er deres virksomhet,” sier Fisher, senior executive vice-president av Fisher Investeringer 401(k) – Løsninger. “Så får de ansatte som sier,” mine gamle selskapet hadde en 401(k), hvorfor har vi ikke det?'”

Men Shamila Nduriri, som studerte økonomi i college, lagret aggressivt når hun jobbet for et selskap og fortsetter å sette penger til side nå som hun eier Dalasini, en smykker selskap basert i Las Vegas. Mens hun er å spare til pensjon, eiendomsmegling investeringer og avsetninger, hun ønsker også den skatt besparelser fra å bidra til en pensjonisttilværelse konto.

“Det er dumt å la pengene på bordet hvis det er en skattefordel for det,” Nduriri sier. Hun kan trekke opp til $55,000 et år for pengene hun setter inn i det som er kalt en Forenklet Ansattes Pensjon, eller SEPTEMBER, konto.

Når Nduriri bestemte seg for hva slags virksomhet til start, valgte hun eksklusive smykker fordi den har høyere marginer, og som gjør det lettere for henne å spare.

“Når marginene er tynn, du har til å investere hver krone, sier hun.

Noen eiere, på grunn av arten av deres virksomhet, tror det er bedre å fortsette å investere i selskapet. Metropolis Samleobjekter hotelltilbud i sjeldne tegneserier og tegneserie-art, og noen av disse har solgt for flere hundre tusen dollar. Co-eier Stephen Fishler mener tegneserier er en bedre innsats enn aksjer, så fokuserer han på de elementer i sin beholdning.

“Å investere i dem, fra mitt perspektiv, kan gjøre betydelig bedre enn å sette de samme midlene til mer tradisjonelle investeringer kjøretøy, sier han.

_____

For mer small business nyheter, innsikt og inspirasjon, meld deg på vårt gratis ukentlige nyhetsbrev her: http://discover.ap.org/ssb

_____

Følg Joyce Rosenberg på www.twitter.com/JoyceMRosenberg . Hennes arbeid kan bli funnet her: https://apnews.com/search/joyce%20rosenberg

Joyce M. Rosenberg, Associated Press