Jennifer Aniston Säger Boxning Träning att Hålla Henne i Form i 49

0
29

Under en intervju med Ellen DeGeneres på torsdag, Jennifer Aniston, som kommer att fira hennes 50-årsdag i februari, visade att de talk show host att hon känner sig “bra”—och boy, hon ser det! Men hennes sätt att titta och må bra är inte så enkel som vissa kanske tror. Skådespelerska, vars nya film Dumplin’ träffar Nexflix på fredag, har aldrig varit blyg för att dela alla hennes kondition och kost tips med världen.

Här är några av de sätt som hon lyckas hålla letar och mår fantastiskt:

Hon rutor med en tränare

Under hennes framträdande på The Ellen DeGeneres Show, Aniston tillskrivas hennes “fantastiska” humör att hennes boxning sessioner med tränare Leyon Azubuike, som star refererar till som sin “gentle giant”. Hon säger, “Han kallar mig mästare, och det är inte konstigt!” Senare tillade hon, “jag trodde aldrig att någon skulle kunna kalla mig mästare och jag skulle vara okej [med det]. “Hej mästaren! Vi måste få din puls upp till 80, champ!'”

Se detta inlägg på Instagram

Under hela min karriär, jag har haft nöjet att vakna upp varje dag och gör något som jag älskar med människor jag bryr mig om, människor som delar samma passion, energi och smittsamma positivitet för uppgiften, och att se dessa samma egenskaper transcend bara den fysiska delen av övningen. Denna rätt här, den här är väldigt speciell för mig, är att det kommer från en av de mest FANTASTISKA människor jag någonsin har haft nöjet att ha i mitt liv 😀. Så till den hårdast arbetande, vacker, kraftfull, mest extraordinära person – sätt att helt KROSSA denna🙌🏿. Plocka upp din @instylemagazine September mode frågan på läktaren nu! Jag är stolt över dig Jen, och för evigt stolt över att vara din coach 🙏🏿 . . . #JenniferAniston #Gloveworx #Fitness @underarmour @gloveworx @goodmorningamerica

Ett inlägg som delas av Leyon Azubuike (@leyon) den Aug 16, 2018 vid 12:34 PDT

Hon ger variation till hennes träning

I och med 2016 hon avslöjade att Harper ‘ s Bazaar att hon bryter ner hennes träning till 15 minuters segment. Det första hon gör 15 minuter av quad övningar, följt av 15 minuter på crosstrainern och 15 minuter på spinning, sedan 15 minuter att köra. Hon avslutar sin rutin med golvet arbeta, att göra delar av Kroppen av Simone DVD, som hon beskriver som “så jävla hårt, det är otroligt.”

Hon älskar yoga

Om du inte bor under en sten, ni är väl medvetna om att Aniston är en hängiven yogi. Stjärnan har tränat med “Yogalosophy” skapare Mandy Ingber för mer än 15 år. “När jag började göra yoga med Mandy, jag märkt att många saker,” hon vittnade om Ingber s webbplats. “Mina ben att bli smalare. Mina armar blir starkare, och viktigast av allt, märkte jag en inre styrka.” Aniston är ett sådant fan av henne yoga instruktör, som hon även visas också i några av hennes yoga Dvd.

Yogalosophy

Gaiam
amazon.kom

$7.69

Handla Nu

Hon upprätthåller en hälsosam och mättande kost

Nej, Aniston inte beröva själv av mat. I stället hon vårdar sin kropp med en super hälsosam kost.

Tidigare i år, Aniston visade vad hon äter varje morgon till Bra + Bra, och det är freakishly friska. Hon börjar sin dag med en kopp varmt vatten med en skiva citron, följt av en shake till frukost med “någon form av rent protein, bananer, blåbär, frysta körsbär, Stevia, en vegetabilisk blandning av dynamiska gröna, maca pulver, kakao samt kollagen peptid—som hon påstår är en game-changer. “Mina naglar är starkare och det är en friskare… hur förklarar du det? En glöd. Det är ungefär som arbetar från insidan sak,” sade hon. Om hon förstör skaka. hon kommer att ersätta det med rostat bröd och pocherat ägg med avocado eller hirs spannmål med mandel mjölk och bananer.

I och med 2016, sade hon till Elle att hennes lunch består oftast av “någon form av grönsaker eller sallad med protein—ganska grundläggande,” och middag är “förmodligen den samma.” Mellan måltiderna, hon kommer mellanmål på “kanske ett äpple och mandel smör” eller bara några nötter och ett äpple.

Leah Groth
Bidragsgivare
Leah Groth är en nyhet författare och regelbunden bidragsgivare till Förebyggande åtgärder.