Jennifer Aniston Sier Boksing Trening Holde Henne i Form på 49

0
36

Under et intervju med Ellen DeGeneres på torsdag, Jennifer Aniston, som skal feire sin 50-årsdag i februar, viste til talkshow-verten at hun føler seg “fantastisk”—og gutt, gjør hun ser det! Men hennes tilnærming til du ser og føler stor er ikke så lett som noen kanskje tror. Skuespilleren, som ny film Dumplin ” treffer Nexflix på fredag, har aldri vært sjenert om å dele alle hennes fitness og kosthold tips med verden.

Her er noen av de måter hun klarer å holde utkikk og fantastisk følelse:

Hun bokser med en trener

Under hennes opptreden på The Ellen DeGeneres Show, Aniston tilskrives hennes “fantastisk” humør til henne boksing økter med trener Leyon Azubuike, som star refererer til som sin “gentle giant.” Hun sier, “Han kaller meg mester, og det er ikke rart!” Senere la hun til, “jeg hadde aldri trodd noen ville være i stand til å kalle meg mester og jeg ville være greit [det]. “Hei mester! Vi må få [ditt hjerte pris] opp til 80, mester!'”

Se dette innlegget på Instagram

I løpet av min karriere, og jeg har hatt gleden av å våkne opp hver dag og gjøre noe jeg elsker med mennesker jeg bryr meg om, mennesker som deler samme lidenskap, energi, og smittsomme positivitet for oppgaven, og for å se de samme egenskapene går lengre enn bare den fysiske delen av treningen. Denne retten her, dette er veldig spesiell for meg, er at det kommer fra en av de mest FANTASTISKE menneskene jeg noen gang har hatt gleden av å ha i mitt liv 😀. Så til de hardest arbeidende, vakker, sterk, mest ekstraordinære person – veien til absolutt KNUSE denne🙌🏿. Plukke opp dine @instylemagazine September mote sak på står nå! Jeg er stolt av deg Jen, og for evig stolt av å være din coach 🙏🏿 . . . #JenniferAniston #Gloveworx #Fitness @underarmour @gloveworx @goodmorningamerica

Et innlegg som deles av Leyon Azubuike (@leyon) Aug 16, 2018 kl 12:34pm PDT

Hun legger utvalg til henne treningsøkter

I 2016 hun viste til Harper ‘ s Bazaar at hun bryter ned sin trening i 15-minutts-segmenter. For det første, hun har 15 minutter på fire øvelser, etterfulgt av 15 minutter på elliptiske og 15 minutter på spinning, så 15 minutter å kjøre. Hun fullfører sin rutine med gulv arbeid, å gjøre deler av Kroppen av Simone DVD, som hun beskriver som “så freakin’ hardt, det er helt utrolig.”

Hun elsker yoga

Med mindre du bor under en stein, du er vel klar over at Aniston er en hengiven yogi. Stjernen har vært trening med “Yogalosophy” skaperen Mandy Ingber for mer enn 15 år. “Da jeg begynte å gjøre yoga med Mandy, la jeg merke til mange ting,” hun vitnet på Ingber hjemmeside. “Beina mine å bli slankere. Armene mine blir sterkere, og viktigst av alt, la jeg merke til en indre styrke.” Aniston er en fan av henne yoga instruktør, som hun selv synes i noen av hennes yoga Dvd ‘ er.

Yogalosophy

Gaiam
amazon.com

$7.69

Shop Nå

Hun opprettholder en sunn—og fylling—kosthold

Nei, Aniston ikke frata seg av mat. I stedet har hun nærer kroppen hennes med en super sunt kosthold.

Tidligere dette året, Aniston åpenbart hva hun spiser hver morgen til Godt + God, og det er freakishly sunt. Hun starter sin dag med en kopp varmt vann med en skive sitron, etterfulgt av en shake til frokost med “en slags ren protein,” bananer, blåbær, frosne kirsebær, Stevia, en grønnsak blanding av dynamisk greener, maca pulver, kakao samt kollagen peptid—som hun hevder er en game-changer. “Mine negler er sterkere, og det er et sunnere… hvordan forklarer du det? En glød. Det er liksom som å arbeide fra innsiden og ut ting,” sa hun. Hvis hun forgoes shake. hun vil erstatte det med toast og posjert egg med avokado eller hirse frokostblanding med mandel melk og bananer.

I 2016, sa hun til Elle at hennes lunsj består vanligvis av “noen form for grønnsaker eller salat med protein—ganske grunnleggende,” og middag er “trolig den samme.” I mellom måltidene, vil hun matbit på “kanskje et eple og mandel smør”, eller bare noen nøtter og et eple.

Leah Fredrikstad
Bidragsyter
Leah Fredrikstad er nyheter forfatter og fast bidragsyter til Forebygging.