Julia Roberts Avslöjar Hudvård Som Håller Henne Ung

0
24

Julia Roberts har varit upptagen den här veckan för att främja hennes senaste film, Ben Är Tillbaka, ser allvarligt fantastiskt varje steg på vägen. Jag menar, har det verkligen gått nästan 30 år sedan vi först blev kär i henne i Pretty Woman? Japp. Sedan dess Roberts har gått på nab massor av minnesvärda roller, vinna priser och skaffa familj. Men hon har också på något sätt lyckats att kraftigt bromsa åldrandeprocessen. Den Oscar-vinnande skådespelare gör på allvar 51 se ut 31.

Så det är inte förvånande att Lancôme knackade forever-young Roberts att vara deras ambassadör i 2010. Om du är nyfiken på hur A-list skådespelare verkar vara åldras baklänges, vi har uppgifter om hennes skönhet regim—och det är otroligt enkelt.

Ta alltid bort din makeup—varje kväll!

Även om du kanske frestas att lämna din makeup på natten, Roberts avråder från det. “Bi-Facil eye makeup remover var min första någonsin Lancôme köp. Jag gick upp till makeup disk på Richards varuhus tillbaka i 80-talet, tog en djup klunk, och köpte det,” sade hon till Hollywood Liv tidigare i år.

Nordström

Bi-Facil Double-Action Eye Makeup Remover

LANCME
nordström.kom

$12.75

Handla Nu

Återfuktning är nyckeln

Roberts påstår att hon lager på massor av återfuktande produkter, speciellt innan hon reser. “Innan jag går på ett flygplan, som jag gör idag, jag stapla upp på hudvårdsprodukter. Du kunde inte krama mig eftersom jag skulle bara glida in direkt från dig”, sade hon i samma intervju med Hollywood Life. En av hennes favorit serum är Lancôme ‘ s Avancerade Génifique Youth Activating Serum. I 2017, hon visade att Människor som ytterligare en av hennes favorit produkter Lancôme Absolue Precious Celler Avancerade Regenererande och Rekonstruera Cream SPF 15.

Lancome Avancerade Genifique Youth Activating Concentrate

Lancome Paris
amazon.kom

$137.12

Handla Nu

Glöm inte dina händer

Många människor tenderar att fokusera endast på ansiktet när det kommer till hudvård, men händerna kan också visa tecken på åldrande. Roberts anser att finna en hydrating hand cream är nyckeln. “Absolue Hand är en annan favorit—det är som smör. Mina händer blir mycket torr från att tvätta en hel del rätter, och som handkräm är så återfuktande och stärkande,” sade hon till Hollywood Life.

Lancome Absolue Natt Dyrbara Celler Recovery Night Cream

Lancome Paris
amazon.kom

$163.20

Handla Nu

Använd solkräm—varje dag

Roberts ser till att skydda sig själv—såväl som sina barn från solens skadliga strålar. “Som en ansvarsfull förälder med tre barn som älskar att vara utomhus, jag förlitar mig helt på en bra solkräm,” hon berättade för Folk. Vi gillar dessa top picks från hudläkare!

Hon borstar tänderna med bakpulver

Roberts är mest känd för sin megawatt leende. Du kanske blir förvånad över att hon har en super billig hack för att hålla sina tänder och pärlemorvitt. “Jag borsta min tänder] med bakpulver,” hon avslöjade att InStyle under 2012. [Farfar] skulle sätta en stor massvis av det på sin tandborste. Han hade bara en hålighet i hela sitt liv.” Om du inte är förtjust i att använda boxarna bakpulver, kan du prova en tandkräm version av det!

Arm & Hammer Förväg White Extreme Blekning med Fläck Försvar, Färsk Mynta, 6 oz Twin Pack

Arm & Hammer
amazon.kom

$8.49

$5.44 (36% rabatt)

Handla Nu

Leah Groth
Bidragsgivare
Leah Groth är en nyhet författare och regelbunden bidragsgivare till Förebyggande åtgärder.