Julia Roberts Avslører Hudpleie Rutine Som Holder Henne Ser Unge

0
33

Julia Roberts har vært opptatt denne uken for å promotere sin siste film, Ben Er Tilbake, ser alvorlig utrolig hvert steg på veien. Jeg mener, har det virkelig vært nesten 30 år siden vi først ble forelsket i henne i Pretty Woman? Jepp. Siden da, Roberts har gått på for å skaffe seg tonnevis av minneverdige roller, vinne priser, og oppdra en familie. Men hun har også en eller annen måte klarte å vesentlig forsinke aldringsprosessen. Den Oscar-vinnende skuespilleren alvor gjør 51 se ut 31.

Så det er ikke overraskende at Lancôme tappet den evig-unge Roberts til å være sin merkevare ambassadør i 2010. I tilfelle du er nysgjerrig på hvor A-liste-skuespilleren ser ut til å være aldring i omvendt, har vi opplysninger om hennes skjønnhet diett—og det er utrolig enkelt.

Du må alltid fjerne sminken hver eneste natt!

Mens du kan bli fristet til å forlate din makeup på over natten, Roberts råder mot det. “Bi-Facil øye-makeup remover var min første noensinne Lancôme kjøpet. Jeg gikk opp til makeup-telleren på Richards varehus tilbake i ’80-tallet, tok en dyp slurk, og kjøpte den,” sa hun til Hollywood Liv tidligere i år.

Nordstrom

Bi-Facil Double-Action Eye Makeup Remover

LANCME
nordstrom.com

$12.75

Shop Nå

Hydrering er viktig

Roberts hevder at hun lagene på mange av fuktighetsgivende produkter, spesielt før hun reiser. “Før jeg får på et fly, som jeg gjør i dag, jeg hoper seg opp på hudpleie produkter. Du kunne ikke klem på meg fordi jeg ville bare skli rett bort fra deg,” sa hun i det samme intervjuet med Hollywood-Livet. En av hennes favoritt serumene er Lancôme Avanserte Génifique Ungdom å Aktivere Serum. I 2017, hun viste til Mennesker som enda en av hennes favoritt produkter Lancôme Absolue Precious Cells Avansert Regenererende og Rekonstruere Cream SPF 15.

Lancome Avansert Genifique Ungdom Å Aktivere Konsentrere Seg

Lancome Paris
amazon.com

$137.12

Shop Nå

Ikke glem om dine hender

Mange mennesker har en tendens til å kun fokusere på ansiktet deres når det kommer til hudpleie, men hendene kan også vise tegn på aldring. Roberts mener at det å finne en fuktighetsgivende håndkrem som er nøkkelen. “Absolue Hånd er en annen favoritt—det er som smør. Hendene mine blir veldig tørt fra vask av en rekke retter, og at hand cream er så fuktighetsgivende og gjenoppbyggende,” sa hun til Hollywood-Livet.

Lancome Absolue Natt Dyrebare Celler Recovery Natt Krem

Lancome Paris
amazon.com

$163.20

Shop Nå

Bruk solkrem—hver dag

Roberts sørger for å beskytte seg selv—så vel som hennes barn—fra solens skadelige stråler. “Som en ansvarlig forelder med tre barn som elsker å være ute, kan jeg stole helt på en god solkrem,” sa hun til People. Vi liker disse topp plukker fra hudleger!

Hun børster tennene med bakepulver

Roberts er mest kjent for sin megawatt smil. Du kan bli overrasket over å vite at hun har en super billig hack for å holde henne perlehvite tenner. “Jeg pensel [tennene mine] med natron,” hun viste til InStyle i 2012. [Min bestefar] ville sette en stor effekt haugen av det på tannbørsten. Han hadde bare ett hulrom i hele sin levetid.” Hvis du ikke er ivrig på å bruke eske natron, kan du prøve en tannkrem versjon av det!

Arm & Hammer Forhånd Hvite Ekstreme Bleking med Beis Forsvar, Frisk Mynte, 6 oz Twin Pack

Arm & Hammer
amazon.com

$8.49

$5.44 (36% avslag)

Shop Nå

Leah Fredrikstad
Bidragsyter
Leah Fredrikstad er nyheter forfatter og fast bidragsyter til Forebygging.