Hur iTunes-Mobil Fungerar

0
15

NÄSTA SIDA

När du startar iTunes-Mobil, kommer du att se en välkommen skärm som visar nya låtar, ringsignaler och andra utvalda produkter. Se mer ljud tech bilder.

Skärmdump av Nathan Chandler

Apples iPod och iPhone dominerar sina respektive produktkategorier. Så det är kanske ingen överraskning att iTunes är det program som hjälper de produkter som utför mycket av sin magi, är också praktiskt taget överallt. Även om iTunes började som ett program för stationära datorer, det är nu tillgänglig på vissa mobila enheter.

Apple först utlöste iTunes i 2001 för att hjälpa iPod-ägare manipulera sina samlingar musik. Som iPods utvecklats till stöd för video och andra funktioner, iTunes också avancerat. Det är den primära programvara länk som gör att du kan överföra musik och andra mediefiler mellan din dator och iPod.

Med en Internet-anslutning, iTunes öppnas en hel värld av media till datorn. Du kan köpa och ladda ner musik, musikvideos, TV-program, filmer och andra digitala produkter med bara några musklick. Denna typ av enkel tillgång — och den lätthet med vilken iTunes-länkar med ipod-är anledningen till att iTunes har starkt bidragit till bolagets vinst. Eftersom iTunes store öppnas, har Apple sålt mer än 10 miljarder låtar.

Det var bara naturligt att Apple skulle trappa ner iTunes för att sedan inkludera den på portabla, Internet-anslutna enheter som iPhone och iPod touch. Denna mobila versionen av iTunes är i grunden samma program med liknande funktioner och möjligheter, men gränssnittet är skalas ner för de mindre visning av skärmar som finns på pocket-size produkter.

Fortsätt läsa för att se hur den mobila versionen av iTunes skiljer sig från den i full storlek programmet. Du kommer även att lära dig mer om hur iTunes fungerar, och hur den bärbara, kompakta iTunes är att utvidga Apples nå inom elektronik-marknaden.