Hvordan iTunes Fungerer Mobile

0
16

iTunes på iPhone

Prev (forrige)

NESTE

iTunes er en forhåndsinstallert applikasjon på iPhone. Som standard, programmet bruker innstillingene du har tilpasset på skrivebordet versjonen av iTunes.

Justin Sullivan/Getty Images

Det å skape en mobil versjon av iTunes og matche den til iPod touch og iPhone var en no-brainer på Apple ‘ s del. Begge enhetene har multimedia evner og betydelig prosessorkraft som moderne media-filer krever. Like viktig, de har Wi-fi-nettverk evner, og iPhone kan kobles til via en vanlig celle signal, også.

Når du bruker iTunes på iPhone, kan du finne og laste ned ringetoner, musikk, filmer, musikk, videoer, TV-programmer og lydbøker. Du kan laste ned podcaster, også. Når du finner media du ønsker å kjøpe, kan du umiddelbart begynne å overføre filer til din iPhone. I tilfelle av podcaster, kan du overføre filene i sin helhet eller streame og spille dem samtidig.

Last ned hastighet vil variere avhengig av kvaliteten på tilkoblingen din, men du skal vite at standard, iPhone bruker et signal for filoverføring. Hvis du foretrekker en raskere Wi-Fi transfer, du må manuelt endre denne innstillingen.

Hvis du allerede har en iTunes-konto på datamaskinen, iPhone automatisk vil bruke standardinnstillingene fra denne kontoen. Hvis du bare er interessert i podcaster, du trenger ikke engang å registrere deg for en iTunes-konto.