Hvordan iTunes Mobile Værker

0
19

NÆSTE SIDE

Når du første gang starter iTunes-Mobil, vil du se en velkomst skærm, der viser dig nye sange, ringetoner og andre udvalgte elementer. Se mere audio-tech billeder.

Screenshot af Nathan Chandler

Apple ‘ s iPod og iPhone til at dominere deres respektive produktkategorier. Så det er måske ikke overraskende, at iTunes, den software, der hjælper de produkter, udføre meget af deres magi, men det er også næsten allestedsnærværende. Selv om iTunes begyndte som et program for desktop computere, det er nu tilgængelig på nogle mobile enheder.

Apple først sluppet løs iTunes i 2001 for at hjælpe iPod-ejere manipulere deres musik samlinger. Som iPods udviklet sig til støtte for video og andre kapaciteter, iTunes også avanceret. Det er den primære software link, der lader dig overføre musik og andre mediefiler mellem din computer og iPod.

Med en Internet-forbindelse, iTunes åbner en hel verden af medier til din computer. Du kan købe og hente musik, musik, videoer, TV-shows, film og andre digitale produkter med blot et par klik med musen. Denne form for let adgang-og den lethed, hvormed iTunes links med iPods-er grunden til, at iTunes har bidraget stærkt til virksomhedens overskud. Da iTunes-butik åbnede, Apple har solgt mere end 10 millioner sange.

Det var kun naturligt, at Apple vil skære ned iTunes til at optage det på bærbare, Internet-tilsluttede enheder såsom iPhone og iPod touch. Denne mobile version af iTunes er dybest set det samme program med lignende funktioner og muligheder, men grænsefladen er skaleret ned til de mindre visning af skærme, der findes på pocket-size produkter.

Holde læsning at se, hvordan den mobile version af iTunes er forskellig fra den i fuld størrelse program. Du vil også lære mere om, hvordan iTunes virker, og hvordan bærbar, kompakt iTunes er at udvide Apples nå i elektronik markedet.