Hvordan iTunes Mobile Værker

0
13

iTunes på iPhone

Prev

NÆSTE

iTunes er en præinstalleret applikation på iPhone. Som standard bruger programmet de indstillinger, du har tilpasset på din desktop-versionen af iTunes.

Justin Sullivan/Getty Images

At skabe en mobil version af iTunes og matche det til iPod touch og iPhone var en no-brainer på Apples side. Begge enheder har multimediefunktioner og betydelig regnekraft, at moderne medier-filer kræver. Lige så vigtigt, de har WiFi netværk kapaciteter, og at iPhone kan oprette forbindelse via en almindelig celle signal, også.

Når du bruger iTunes på iPhone, du kan finde og downloade ringetoner, musik, film, musik, videoer, TV-shows og lydbøger. Du kan hente podcasts, også. Når du finder medier, du ønsker at købe, du kan straks begynde at overføre filer til din iPhone. I tilfælde af podcasts, du kan overføre filer i deres helhed eller streame og afspille dem samtidig.

Download-hastighed vil variere afhængigt af kvaliteten af din forbindelse, men du skal vide, at som standard, iPhone bruger et trådløst signal til filoverførsel. Hvis du foretrækker en hurtigere Wi-Fi-overførsel, du bliver nødt til manuelt at ændre denne indstilling.

Hvis du allerede har en iTunes-konto på din computer, din iPhone vil automatisk bruge standardindstillingerne for den pågældende konto. Hvis du kun er interesseret i podcasts, du behøver ikke engang at oprette en iTunes-konto.