Hvordan iTunes Mobile Værker

0
14

iTunes og Andre Mobile Enheder

Prev

NÆSTE

Der er en masse andre multimedie-enheder derude, som Microsofts Zune, men de kan ikke bruge iTunes.

Justin Sullivan/Getty Images

Selv om Apple er et af de mest synlige aktører i smartphone og mobile medier på markedet, det er ikke det eneste selskab i note. Der er en masse andre musik-afspillere og telefoner, der udfører mange af de samme funktioner af iPods og iPhones, og de bruger lignende programmer til iTunes.

En af årsagerne til udbredelsen af alternative enheder er DRM (digital rights management) til beskyttelse af at iTunes installeret. For meget af sin eksistens, iTunes, der anvendes Fairplay ‘ s DRM, hvilket betyder at filer kan kun afspilles i iTunes og på iPhones og iPods, der er forbundet med din iTunes-konto. Tanken var naturligvis at forhindre ulovlig kopiering af mediefiler, men denne taktik blev også en god måde at låse iPod-brugere til kun at bruge Apple og iTunes-relaterede produkter.

I januar 2009, Apple sluttede sin politik for anvendelse af DRM-kopibeskyttelse musik og video filer, der sælges gennem iTunes. Det betød, at du kan afspille indhold, du har købt via iTunes på enhver enhed, der arbejdede med .AAC (advanced audio coding) fil-format.

Men Apple stadig designs iTunes til at gøre sikker på, at kun Apple produkter kan kommunikere med iTunes. Så selvom din Android-stand telefonen kan spille .AAC-filer, du stadig ikke kan overføre musikfiler og afspilningslister vie iTunes.

Det er værd at nævne, at andre virksomheder har forsøgt at smadre iTunes-party ved at gøre deres enheder, der er kompatible med iTunes. For eksempel, når Palm Pre smartphone blev annonceret, det synkroniserede fejlfrit med iTunes. Men Apple straks indført en opdatering til iTunes, der blokerede Før.

Det betyder, at ejere af andre enheder, skal finde alternativer til iTunes. De fleste media afspillere kommer med proprietær software, der hjælper dig med at administrere deres indhold. Dog, at software er sjældent så omfattende som iTunes. For eksempel, en tredje-parts produkt, kaldet Doubletwist, kan du synkronisere hundredvis af forskellige enheder, fra Blackberry at Palm Pre, og derefter søge efter og købe musik — men fra Amazon.com i stedet for iTunes.

Selv ejere af Apple-produkter nogle gange finde iTunes træg og besværlig, hvilket foranlediger dem til at søge alternativer. For eksempel, CopyTrans Manager er et gratis program, som udretter mange af de samme opgaver som iTunes, og nogle brugere rapporterer, at det lykkes indhold bedre end Apple ‘ s program.