Hvordan Google Chrome OS-Værker

0
17

NÆSTE SIDE

Computer Hardware Billede Galleri Google Chrome OS har til formål at fjerne de fleste lokale lagring af data og presse dig til at bruge endnu mere tid online. Se mere computer hardware billeder.

John Foxx/Stockbyte/Thinkstock

Internettet er blevet en central del af computer-oplevelsen. Før Internettet fanget brand i slutningen af 1990’erne, hjem computing i vid udstrækning var en enestående oplevelse. Computer brugere, der er oprettet dokumenter på en PC, og gemmes disse filer til en harddisk eller diskette, og måske arbejdede i et lokalt netværk på kontoret. Fildeling normalt beregnet gå en disk til en anden maskine.

Disse dage, design og er en Web-centreret oplevelse, og du udføre mange af dine Internet opgaver ved hjælp af software, der kaldes en webbrowser. Som browser, som kan være et program som Firefox eller Internet Explorer, der hjælper dig med at hente oplysninger fra Internettet flere gange om dagen, integrere det med andre online dokumenter og dele data i massevis med mennesker over hele kloden. Google forsøger at omforme computer-oplevelse ved hjælp af sin forståelse af Nettet til at skabe nye Chrome-operativsystemet (OS).

Traditionelle operativsystemer, såsom Windows, kræver en masse plads på harddisken, og kræve en del arbejde på din side. Du er nødt til at installere de programmer, du ønsker individuelt, styre OS og sikkerhed, opdateringer og administrere enhedsdrivere, også.

Googles Chrome OS har til formål at foretage en gennemgang af det paradigme. Med Chrome-browseren, som faktisk er OS-i dette tilfælde, Chrome OS bygger på Googles browser af samme navn. Alt i alt, Chrome OS er bygget på et open-source version af Linux og integreret med Chrome-browseren, en simpel medieafspiller…og det er det.

Google taget konceptet af en ultra-enkel, Web-centreret OS for en stor del skyldes den enorme seneste succes med netbooks. Netbooks er små bærbare computere, der er designet til at lade brugerne få adgang til Internettet, og ikke så meget mere; de er billige og har et begrænset hardware, og de er ikke bygget til høj-drevne applikationer som Photoshop, for eksempel.

I modsætning til Windows, Chrome vil ikke være tilgængelig som download. Det vil være pre-installeret af netbook producenter, der overholder Googles hardware specifikationer. Chrome er udviklet til at køre bedst på en solid state-storage-systemer i modsætning til de traditionelle roterende harddiske, dels på grund solid-state-drev er mindre tilbøjelige til at mislykkes, men også fordi de er mindre rummelig — husk på, at Google vil have dig til at gemme dine data online. Og fordi OS, der bruger Web-baserede applikationer, du ikke har brug for lokal lagring til software, enten.

Det er ikke tilfældigt, at Google understreger online aspekter af Chrome. Hele Chrome projekt kredser omkring cloud computing – modeller. Der fancy sigt betyder blot, at alle dine data og applikationer, der er gemt online, i “skyen”, så du kan få adgang til dem fra enhver computer, overalt.

Selskabet siger, at denne model vil hjælpe det til at udvikle en bedre samlet OS erfaring og fokus på at skabe en OS-med forbedret hastighed, sikkerhed og enkelthed. Ved hacking ud af alle de ikke-Web-relaterede funktioner i en traditionel OS, Google angiver disse mål bør være lettere at opnå. Og firmaet er ikke det gør design arbejde alene. Fordi dette er et open source-projekt (under navn Chromium OS), Google får feedback fra dygtige softwareudviklere over hele verden.

Det er vigtigt at huske på, at Google ikke har til hensigt, Chrome OS til at være din primære operativsystem. I stedet, ser selskabet en Chrome OS netbook som en sekundær computer, som du bruger, når du er færdig med heavy-duty applikationer, du bruger på en mere kraftfuld computer på kontoret.

Som de fleste Google-produkter, Chrome OS er gratis. Dette faktum, sammen med den strøm af Google ‘ s marketing og distribution, bør fange din opmærksomhed. Holde læsning at se, hvordan Chrome kan ændre landskabet af design, som du kender det.