10 Underlige Måder Blår Ændre Verden

0
185

START COUNTDOWNNEXT


Start Nedtællingen


Heldigvis, kan vi ikke forventede, at klæde sig som apps-to-date i den virkelige verden, men disse kostumer sikker på er sjovt! Angeliki Panagiotou/Corbis via Getty Images

Før Internettet, er folk mødt via familie, venner, skole, arbejde og serendipitous offentlige møder. Der sker stadig, men online dating er to årtier gammel nu, og er hurtigt ved at blive normen. Nye værktøjer er også ændre sin karakter. På old-school dating sites, du giver en masse information og hænge over profiler af potentielle bejlere med håb om at finde et ideelt match. De fleste kan også kræve gebyrer. Blår, en gratis telefon-app, der blev lanceret i 2012, forenkler processen.

Ved hjælp af telefonens GPS og algoritmer at tage bare en lille Facebook og brugeren valgte data i betragtning, Blår finder og viser billeder af en i nærheden af potentielle partnere på din skærm, med en lille smule af biografiske oplysninger. Baseret på lidt andet, skal du stryge til venstre på skærmen, hvis du ikke er interesseret, og til højre, hvis du er. Du kan acceptere eller afvise snesevis eller endda hundredvis — af billeder en dag, næsten som et spil, og aldrig gør noget andet.

Men hvis to mennesker begge “stryg højre” på hinanden, de er et match, og du har mulighed for at chatte via tekst (og animerede emojis) og beslutte, hvor at gå derfra. “Stryg højre” og “stryg fingeren til venstre” har endda sneget sig ind i ordforrådet i den folkelige kultur til at betyde generel godkendelse eller misbilligelse.

Svamp og lignende apps er mere populære hos unge og voksne er at få trækkraft med andre demografiske oplysninger, så godt. Og de kan gøre mere end blot at gøre det nemmere at finde datoer. Her er 10 måder en tilsyneladende simpel app, er at ændre vores verden.