10 Underlige Måder Blår Ændre Verden

0
229

Prev

NÆSTE

8Easing LGBT-Dating Bekymringer


Mange Svamp-lignende apps, som er opstået for at imødekomme specifikke grupper, der gør det lettere for folk til at søge til romantik i en diskret måde. Eugenio Marongiu/iStockphoto

De fleste af os kender til at tage forholdsregler, når du taler til eller opsætning af datoer med fremmede online, herunder at se hvor meget information vi afsløre, at forske i den anden person i god tid, møde i godt oplyste og befolkede offentlige steder, og lade venner eller familie ved, hvor vi er på vej hen. Selvforsvar uddannelse er heller ikke en dårlig idé.

Men nogle grupper har yderligere sikkerhed. Medlemmer af lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoner (LGBT) samfund står over for fjendtlighed, chikane og vold, bare for at være sig selv. LGBT ungdom er skåret af eller desavoueret af deres egne familier med alarmerende hast. Dette tilføjer lag af vanskeligheder og farer for at finde kompatible dating partnere. Seksuel orientering og kønsidentitet (med visse undtagelser) har en tendens til at være inkluderet som profil og præferencer indstillinger i dating apps, hvilket gør at finde potentielle partnere, lettere og sikrere. OKCupid selv indeholder en funktion til at gøre din profil synlig for lige brugerne.

Dating apps også åbne op for en bredere pulje af dating muligheder i nærheden, der er specielt nyttigt for folk i fjerntliggende områder. Undersøgelsens data viser, at omkring 3,5 procent af befolkningen er homo-eller biseksuelle, og omkring 0,3 procent er transgendered [kilder: Gates, bill Ward]. Det er dog værd at bemærke, at højere procenter rapport af samme køn seksuel aktivitet eller tiltrækning, og der er flere retningslinjer og identiteter end dem, der er dækket ovenfor.

Blandt Blår s konkurrenter er apps, der specifikt er rettet mod LGBT-brugere, som Grindr, Harmoniske og Jack d til mænd, og Hende og Fløj frue for kvinder. Online dating sites, Mesh og Thurst, efter sigende i beta, vil have mere kønsidentitet valg end simple binære indstillinger, men telefonen dating apps, catering til transgendered brugerne er i øjeblikket sjældne.

De fleste dating apps kan bruge forbedring med hensyn til orientering og køn valg. Blår og mange andre, kun at tillade en binær mandlige/kvindelige køn valg, forlader brugerne til stat, andre kønsidentiteter og præferencer i deres profiler. Nogle Blår brugere har rapporteret, transgendered brugere, der har optrådt i deres feeds, nogle gange at få dem forbudt. Selskabet siger, at det arbejder på at lade flere valgmuligheder. Hvor godt hver app filtre baseret på præferencer tilsyneladende varierer, så godt, og nogle resort at oprette mere end én profil til at dække flere baser.

LGBT-personer også bruge disse apps til at aktivere stille og roligt at finde dating muligheder i områder, hvor det at være åbne om deres orientering eller kønsidentitet er ekstremt farligt (eller endda imod loven). Men det kan stadig være farlige at bruge en app, men private kan det synes. Folk har efter sigende været målrettet for overfald, afpresning og endda udvisning efter at være blevet identificeret af falske brugere via apps. Harmoniske og nogle andre apps omfatter indberetninger for sådanne områder.