10 Underlige Måder Blår Ændre Verden

0
144

Prev

NÆSTE

5Evening banen


For generte mennesker, apps som Blår komme forbi den forhindring af at gå op til en fremmed og introducere dig selv. CyberKristiyan/iStockphoto

Online dating apps, der giver brugerne mulighed for at forbinde med mennesker, de ellers aldrig ville møde, og at forpurre sociale normer uden at gøre nogen øjenbryn. I mange kulturer, har mænd har traditionelt været ophavsmænd, når det kommer til heteroseksuelle dating. Men apps, som Blår give agenturet for begge parter ved at kræve hver enkelt til at stryge til højre, før en samtale kan finde sted. Dette kan hjælpe med at bryde de gamle stigmatisering mod kvinder at gøre det første skridt.

Hvordan den matchede parter fortsætte bagefter kan stadig falde i gamle mønstre, eller de nye, som de uopfordret grafiske, seksuelle tale og chikane, som er næsten forventes af kvinder på Internettet på dette punkt. Nogle apps som Hængsel og Kaffe Opfylder Bagel forsøger at skære ned på uønskede verbale udvekslinger ved at matche folk, der kører i de samme sociale cirkler. Andre, herunder Humlebier, målbevidst kræver kvinde til at gøre det første verbale bevæge sig (i det mindste i tilfælde af modsat køn kampe).

Svamp og lignende apps også hjælpe med at tippe balancen for genert og socialt angste mennesker, som er på lidt af en ulempe i traditionelle pick-up steder som barer og klubber. For de fleste, at finde en online-samtale er mindre angst-fremkaldende end at tale med en fremmed person. Og der allerede er blevet accepteret af et stryg til højre kan låne en tillid løft.

Svamp og dens ligesindede ikke kan vende folks holdninger og neuroser natten, men de kan være nyttige værktøjer, der gradvist ændrer spillet. Og nogle online dating data giver ekstra incitament. En OkCupid undersøgelse fandt, at straight mænd indledt kontakte langt oftere end kvinder lige, men at de kvinder, som gjorde, så var 2,5 mere tilbøjelige til at få en respons end mænd, og endte op med at tale til folk, der i gennemsnit var der betragtes som mere ønskværdige [kilder: OkCupid, Victor]. Med andre ord, kvinder, der kunne komme forbi de traditionelle kønsbestemte forventninger klaret sig bedre.

Svamp er også upping tekst spillet af sine brugere; mennesker, der udmærke sig ved sms-samtaler, er tilbøjelige til at vinde datoer. Nogle brugere selv crowdsource deres reaktioner for at se, hvad deres venner mener, de bør sige, inden jeg svarer, hvilket ikke er muligt, ansigt til ansigt. Selv om denne form for interaktion ikke altid oversætte til en god in-person samtale, kan du kun håbe teksten interaktioner præcist at vurdere, kompatibilitet og bryde isen til det første møde.