Hvad Er Aimster?

0
347

Næste

Med alle de seneste Napster nyheder i aviser og tv, er den seneste tilgængeligheden af Aimster kan være af interesse for folk, der ønsker at dele filer. Aimster udnytter populariteten af AOL ‘ s Instant Messenger (AIM). Din instant message venner kan hjælpe ved at anbefale filer uden besvær af e-mail.

Aimster kan du dele filer med dem, du allerede kender og stoler på dem, på din buddy-liste. Det er mere overskueligt og relativt begrænset i forhold til Napster. Du deler filer kun med dem, du vælger fra din MÅL buddy-liste. AIM-brugere behøver ikke at være AOL-brugere.

Den Næste Killer Application?

Aimster brugere kan ikke have den juridiske bekymringer, Napster, da du har mere kontrol over dine filer. Alle de rapporterede 50 til 60 millioner Napster-brugere har adgang til dine filer, mens du er sluttet til en Napster-node. Aimster brugere kan kun søge eller blive søgt af andre, der er på deres MÅL buddy-liste. Instant fildeling kan være den næste killer-applikation, der giver folk mulighed for at dele deres kunst, fotos, opskrifter og andre kreative elementer.

Relaterede HowStuffWorks Links

  • Hvordan Napster Værker
  • Hvordan MP3-Filer Arbejde
  • Hvordan MP3-Afspillere Arbejde

Relaterede Links

  • Aimster
  • Aimster Fildeling
  • AOL Instant Messenger-Software