Hvorfor den Forskel i Hastighed Med Min Kabel-Modem?

0
349

Næste

Har du fundet et af de grundlæggende problemer med kabel-modemmer. Hvert kabel-modem er en del af en løkke, der begynder på kabel-selskab central office, går gennem et bestemt nabolag eller gruppe af kvarterer, og kommer tilbage til det centrale kontor.

Når et kabel-selskab, der tilbyder internet adgang over kabel, internet information kan du bruge de samme kabler, fordi kabel-modem system sætter oplysninger om separate kanaler:

 • Downstream – data — data, der sendes fra internettet til en individuel computer — til en 6 MHz kanal. På det kabel, de data, der ser ud ligesom en TV-kanal. Så internet downstream-data, der optager den samme mængde af kabel-plads som enhver enkelt kanal programmering.
 • Opstrøms data — oplysninger, som sendes fra en person tilbage til internet — kræver endnu mindre af det kabel, der er båndbredde, blot 2 MHz, da antagelsen er, at de fleste mennesker henter langt flere oplysninger end de uploader.

At sætte både opstrøms og nedstrøms data på kabel-tv-system kræver to typer af udstyr: et kabel-modem på kundens ende og et Kabel-Modem Termination System (CMTS) på kabel-udbyder. Mellem disse to typer af udstyr, alle de computer-netværk, sikkerhed og forvaltning af internet adgang over kabel-tv-er sat på plads.

En CMTS gør det muligt for så mange som 1.000 brugere til at oprette forbindelse til internettet via et enkelt 6 MHz kanal. Da en enkelt kanal, der er i stand til 30 til 40 megabit per sekund af den samlede kapacitet, dette betyder, at brugere kan se langt bedre resultater end det, der er tilgængelige med standard dial-up modem. Den indre kanal aspekt, men kan også føre til variansen nogle brugere oplever med kabel-modemmer.

Hvis du er en af de første brugere til at oprette forbindelse til internettet via et bestemt kabel-kanal, så du kan have næsten hele båndbredden af kanalen til din rådighed. Som nye brugere, især tunge-access-brugere, der er tilsluttet til den kanal, du vil nødt til at dele denne båndbredde, og kan se din ydeevne forringes som følge heraf. Det er muligt, at der, i perioder med kraftig brug forbundet med mange brugere, vil være langt under det teoretiske maksimum.

Efterhånden som flere folk i dit nabolag abonnement til kabel modem, er mængden af båndbredde, der er til rådighed pr brugeren falder. Dette betyder, at hvis du og en masse af dine naboer alle få online på samme tid, så vil du bemærke en betydelig performance hit. Den gode nyhed er, at dette særlige problem med ydeevnen, kan blive løst ved at kablet selskab tilføje en ny kanal og opdele den base af brugere. De fleste kabel-selskaber overvåge performance jævnligt, og tilføje en anden kanal, når den båndbredde per bruger rammer et bestemt punkt.

Som en bruger, kan du observere, når hastigheden på din forbindelse er træg, og forsøge at undgå, at bestemt tidspunkt på dagen. Ofte, bare ved at ændre den tid, du er online, kan du opnå en betydelig forbedring i hastigheden. For eksempel, min kabel-modem-forbindelse gennemsnit omkring 500 Kbps mellem 7 pm og 10 p.m. eastern time, men er mere end 2,4 Mbps fra 5 om morgenen til 12!

Her er nogle interessante links:

 • Hvordan Kabelmodem Arbejde
 • Hvordan Modemer Arbejde
 • Hvordan en Digital Subscriber Line (DSL) Værker
 • Hvor Kabel-Tv Virker
 • Hvordan Home Networking Virker
 • Hvordan Ethernet Værker
 • Hvordan Routere Arbejde
 • Hvordan Computere Virker
 • Hvordan virker en T1 linje arbejde?
SHARE
Previous articleChe Cosa È Aimster?
Next articleHvad Er Aimster?