Kanadiske husholdninger med streaming TV forventes å eclipse kabel, satellitt-neste år: rapport – Kanadiske Virksomhet

0
22

TORONTO — antall Kanadiske husholdningene å betale for minst ett streaming video tjenesten vil eclipse tradisjonelle TV-abonnenter for første gang neste år, spår en årlig rapport om forbrukernes vaner.

Konvergens Research Group sier den økende populariteten av en rekke alternativer for direkteavspilling — alt fra Netflix og Ønsker å sport plattform DAZN (uttales da-sone) — fører til en gradvis endring i hvor seerne investere sine underholdning dollar.

Mens mange husholdninger som abonnerer på både valg rapporten anslår at om lag 32 prosent av Kanadiske husholdninger vil ikke ha en tradisjonell TV-abonnement ved utgangen av neste år — en økning på to prosentpoeng fra 2018.

Konvergens Forskning president Brahm Eiley sa den Kanadiske adopsjon av streaming tilbud har vært lavere enn i Usa, delvis fordi Kanadiske publikum har mindre enn halvparten av alternativer for direkteavspilling av Amerikanerne gjør.

Tradisjonelle utsalgssteder, særlig kabel-TV og satellitt-på tvers av Canada, har sett en nedgang i abonnenter på rundt to prosent hvert år siden 2015, sier rapporten.

Siste år, Kanadiske TV-abonnenter er redusert med 204,000, og en annen 253,000 kanselleringer er ventet i år, sier rapporten.

I rapporten anslår at Kanadiske inntekter for streaming av video tjenester vokste 33 prosent til $1.12 milliarder kroner, med prognoser på sporet, for det å nå $1.51 milliarder i 2019.

 

 

 

Den Kanadiske Trykk