Hvem Er Margaret Court? – 5 Fakta om Grand Slam-Rekorden

0
11

Serena Williams vil ta sentrum scene i Wimbledon i dag for å møte rumenske tennisspiller Simona Halep. Williams har spilt mot Halep 10 ganger, og hun har vunnet ni av disse kampene. Men Halep er ikke den eneste personen Williams er å jage ned retten. (Se hva vi gjorde der?) Hvis Williams vinner denne kampen, vil det være den 37-åringen er 24. Grand Slam-seier, noe som tilsvarer Margaret Court ‘ s all-time posten. Hvem er Margaret Court, egentlig? Her er fem ting du trenger å vite om den legendariske tennis-spiller.

1. Hun er kvinners singler rekorden for å vinne mest Grand Slam.

Domstolen er den mest berømte Australske tennis-spiller i historien og dominerte scenen i ’60-og ’70-tallet. I 1970 alene, hun vunnet alle de fire store Grand Slam-titler og 21 titler totalt sett—en single-sesongen rekord for alle i idretten. Da hun trakk seg tilbake i 1977, Domstolen seiret med en oversikt over 64 store titler, inkludert treff for single, double og mixed double. Som den rekorden for flest Grand Slam, – Domstolen samlet 11 Australske Åpnes, 5 US open, 5 Roland Garros, og 3 Wimbledon-titler. Hun ble tatt til Internasjonal Hall of Fame for hennes fremragende idrettslige prestasjoner i 1979.

ExpressGetty Bilder

2. Hun var en av de mest dyktige kvinnelige utøvere i sin tid.

Som en jeger jager sitt bytte, – Domstolen var best kjent for sin kraftige serverer, spill-clinching volley, og bemerkelsesverdig hastighet. Faktisk, stipendiat tennis-spiller og erkerival Billie Jean King kalte henne “Armen” fordi hun hadde en så sterk høyre arm”, som hun spilte med, selv om hun var naturlig venstrehendte. Noen mennesker selv hevdet at armen var tre inches lenger enn den gjennomsnittlige kvinne av samme størrelse. Hennes motstandere sa hun flyttet så raskt at det var nesten umulig å få noen skudd forbi henne.

BettmannGetty Bilder

3. Det stadium hvor Australian Open arrangeres er oppkalt etter henne.

Margaret Court Arena åpnet sine porter i 1988, og ble opprinnelig kalt “Vis Court En” når Australian Open flyttet fra Kooyong til sin nåværende hjem i Melbourne Park. Som en spesiell hyllest til Domstolen er bemerkelsesverdig tennis karriere, arena ble omdøpt på slutten av 2003 Australian Open tennis championship. I tillegg til tennis, de 7 500-sete arena har vert basketball og nettball spill, så vel som en rekke av konserter og spesielle arrangementer.

4. Hun har skrevet fem bøker, inkludert en selvbiografi.

Etter pensjonere seg, Retten tok til å skrive, og i 2016, hun ut Margaret Court: The Autobiography, en detaljert beretning om hennes opphav til tennis stjerne. I boken, Domstolen drøfter også hennes konservative religiøse syn og hvordan etter år med depresjon, hun ble gjenfødt, og ble en ordinert prest og grunnlegger av Seier Liv Kirke, en pinsemenighet i Perth, Australia. I tillegg til hennes selvbiografi, – Domstolen skrevet Trene Hjernen Din, hvor hun adresser hvordan prinsippene i bibelen har hjulpet henne å overvinne frykt, avvisning, og depresjon.

5. Hennes siste anti-homofile synspunkter har nedtonet sin legendariske tennis karriere.

I løpet av de siste tre tiårene, og Domstolen har gjort noen kontroversielle homofobe uttalelser, hevder at “tennis er full av lesbiske.” I et intervju med Visjon Christian Radio, Domstol, sa: “Selv når jeg spilte, det var bare et par [lesbiske] men de par som førte tok unge i partier. Og hva får du på toppen er ofte hva du får rett gjennom at idretten.” Som en hengiven Kristen og medlem av pinsekirken, – Domstolen har snakket ut mot homofile ekteskap, kaller homofili “et begjær etter kjødet.” Hennes anti-homofile synspunkter har opprørt den LGBTQ samfunnet i Australia så mye at noen folk har kalt for døpe Margaret Court Arena.

Hold deg oppdatert på det siste innen science-støttet helse, trening og ernæring nyheter ved å registrere deg for Prevention.com nyhetsbrev her. For ekstra moro, følg oss på Instagram.

Tiffany Ayuda
Tiffany Ayuda, en redaktør på Forebygging og sertifisert personlig trener gjennom American Council on Exercise, og har spesialisert seg innen fitness, helse og generell velvære emner i hennes tidligere redaksjonelle roller i Livet, ved Daglig Brenne, Hverdagslige Helse, og South Beach Diet.