Hvem Er Serena Williams’ Mann, Alexis Ohanian? – Forebygging

0
8
 • Serena Williams er ektemannen Alexis Ohanian har heiet på sin superstjerne kone gjennom hver kamp i Wimbledon.
 • Ohanian er også vellykket som sin kone, med en $9 millioner kroner netto verdt etter grunnleggelsen Reddit og Initialisert Hovedstaden.
 • Serena og Alexis har en ett år gammel datter, Olympia, og bor i Beverly Hills.

  Som Serena Williams hoder til 2019 Wimbledon-finalen for å ta på Romanias Simona Halep denne morgenen, kan du ha lagt merke til den slew av kjendiser—som Meghan Markle, Pippa Middleton, Ellie Goulding, og mer—som sluttet med å se på tennis superstjerne slå ut hver konkurranse før henne i løpet av de siste to ukene.

  Det viser seg at Serena har ganske fan club (jeg antar det er hva som skjer når du erverve syv Wimbledon-titler!). Naturlig, mann og Reddit co-grunnlegger Alexis Ohanian stolt sikrer hans egen tittel som hennes number one fan, selv om deres datter Alexis Olympia Ohanian Jr. driver en nær andre.

  Den bedårende far-datter-duo har støttet mester på hver og en av hennes kamper på Wimbledon dette året. Du vil se mange, mange bilder av Alexis, never holdes høyt, heie på sin badass kone:

  Karwai TangGetty Bilder

  Baby Olympia på den annen side, ble ikke sett av retten, og i stedet hjelpe mamma gjenopprette mellom kamper:

  En familie på perfeksjon, ja, men du lurer kanskje på hvordan Serena møtte ektemannen Alexis før de ble en familie på tre. Her er alt å vite om Alexis Ohanian netto verdt, karriere, og deres familie.

  1. Serena møtte sin mann på et hotell.

  Morsom historie, faktisk. Så viser det seg at i stedet for å falle pladask for Alexis det øyeblikket hun lagt øynene på ham, Serena ba ham om å flytte vekk fra henne! De to var, ved en tilfeldighet, som bor på Roma ‘ s Cavalier Hotel i 2015 (Serena var det for det italienske Åpne, mens Alexis var invitert til å snakke på Festival of Media Global konferanse).

  En morgen ved bassenget, Alexis satt rett ved siden av Serena bordet, til tross for en rekke åpne bord rundt bassenget, og hun ville ha ham til å sitte et annet sted. Williams sa Vanity Fair at det første hun sa til henne nå-mann var, “Nei, vi vil bare ikke at du sitter der. Vi kommer til å bruke det bordet.”

  Alexis tok det vel og skjøt tilbake en spøk, og Serena endte opp med å invitere ham over til bordet deres. De to kom til å snakke, noe som førte til en annen invitere til en av Serena kamper, selv om Alexis riktignok visste lite om tennis. Da var det tid for dato to: en seks-timers dato i Paris.

  Se dette innlegget på Instagram

  Husker da jeg ba deg om å fortelle meg en historie på 2am utenfor hotellet vårt? Enn jeg sovnet stående i dine armer? ❤️@alexisohanian @thepeninsulaparis

  Et innlegg som deles av Serena Williams (@serenawilliams) Jun 9, 2019 på 6:13am PDT

  2. De ble forlovet ett år etter møtet.

  Etter et par datoer over hele verden og mange, mange tennis kamper, Alexis kastet opp sin første Instagram innlegg av hans daværende kjæreste i Mai 2016. “For et år siden i dag ble jeg en tennis fan,” skrev han i bildeteksten. “En av de beste beslutningene jeg har gjort.”

  Se dette innlegget på Instagram

  For et år siden i dag ble jeg en tennis fan. En av de beste beslutningene jeg har gjort.

  Et innlegg som deles av Alexis Ohanian Sr (@alexisohanian) på Mai 12, 2016 6:48am PDT

  Har du noen gang sett noe så søt i hele ditt liv?! Vi vil vente. I desember 2016, Alexis gikk ned på ett kne på Cavalier i Roma, i samme rom som de hadde delt et år tidligere. Serena, riktignok “rasende” på overraskelse tur i utgangspunktet visste at hun var klar for ekteskap i en alder av 35 og sa ja.

  Se dette innlegget på Instagram

  #tbt til “den dagen”

  Et innlegg som deles av Serena Williams (@serenawilliams) på Mar 23, 2017 på 5:52am PDT

  Det var faktisk den måned før at Instagram at Alexis visste at han ønsket å gifte seg med henne. April 24, Alexis var ute til middag med sine besteforeldre da han mottok en FaceTime-samtale fra Serena og ønsker han en god bursdag. Selv om hun er et jehovas Vitne, en religion som ikke feire bursdager, hun ønsket å nå ut og la ham vite hvor fantastisk livet har vært sammen.

  “Jeg følte meg som en dør som var blitt åpnet for en person som har gjort meg lyst til å være mitt beste selv,” Alexis fortalte Vanity Fair i intervjuet. “Jeg finner meg selv bare ønsker å bli bedre ved å bare være sammen med henne, på grunn av standarden hun har.”

  3. Alexis Ohanian co-grunnlagt Reddit.

  Ganske åpenbart, Serena Williams er vellykket. Hun er uten tvil den beste kvinnelige tennisspiller idrettsutøver i sportens historie. Med nær en post-angi antall Grand Slam-titler, utallige mesterskap, og en rekke høyt betalende sponsing, Serena har en formue på $180 millioner kroner.

  Se dette innlegget på Instagram

  Kveldens agenda? Hjulene opp.

  Et innlegg som deles av Serena Williams (@serenawilliams) på Jan 30, 2019 på 6:00 PST

  Wimbledon har en total premiepott mengden av $49.4 millioner kroner for menn og kvinner turneringer, og hvis Serena vinner i hennes kamp mot Simona Halep i morgen, vil hun ta hjem $2,983,748 millioner kroner i premiepenger.

  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg som deles av Serena Williams (@serenawilliams) Sep 2, 2018 på 7:37pm PDT

  Tennis pro er ikke den eneste millionær av familien, men. Alexis co-grunnlagt av den sosiale-medier-plattform Reddit med Steve Huffman, som er verdt utrolige $3 milliarder i dag. I 2006, to angivelig solgt Reddit for rundt $10 millioner, om Alexis fungerte som styreleder i selskapet i 2014.

  Se dette innlegget på Instagram

  Hadde @russroe følg meg rundt for en uke skyting arbeidet mitt-liv, og det viste seg å være en VC er virkelig kjedelig å se på. Bare bilder av meg snakker til gründere og stirrer meg pensively inn min telefon/laptop. 👨🏻💻

  Et innlegg som deles av Alexis Ohanian Sr (@alexisohanian) på November 27, 2018 på 1:32pm PST

  Hans suksess stopper ikke der. Alexis også co-grunnlagt Initialisert Kapital, et venture capital-selskapet som administrerer $500 millioner i eiendeler. Som brakte hans samlede formue til $9 millioner kroner i fjor. Kombinert med Serena, de to har en formue på $189 millioner kroner. Var det noen som sier strøm par?!

  4. Serena og hennes mann ønsket velkommen en datter i 2017.

  Ett år etter at deres forslag, Serena hadde fløyet til Melbourne med tanken på å ta hjem gullet i 2017 Australian Open. Vel, ikke bare hadde hun vunnet Australian Open, men hun vant det mens du er gravid. “Jeg elsket å være gravid,” Serena fortalte Lokke dette tidligere i januar. “Jeg elsket alt om det. Jeg var en av de rare folk som elsket å være gravid. De irriterende folk.”

  Alexis Olympia Ohanian Jr. ble født den 1 September 2017. To måneder senere, Serena og Alexis bundet knuten i et romantisk bryllup i New Orleans. Født til en slik høy-profil foreldre, ett år gamle Alexis har hatt ganske livet. Ikke bare var hun den yngste noensinne til å posere på forsiden av Vogue (med sin mor) på tre måneder gammel, men hun elsker også å reise med sin mamma og pappa, og se henne vinne mesterskap rundt om i verden.

  Se dette innlegget på Instagram

  Samsvarende med min bestie @olympiaohanian takk @nikecourt og @virgilabloh

  Et innlegg som deles av Serena Williams (@serenawilliams) på Mai 31, 2019 på 6:07am PDT

  5. Serena og Alexis Ohanian lever i en $6.7 millioner hjem i Beverly Hills.

  I dag, den vakre familien på tre bor i en fantastisk spansk stil mansion i Beverly Hills etter å selge henne Bel Air eiendom for $12 millioner kroner. Serena og hennes mann har også en 7,323-kvadrat-fots hjem i Håndflatene Springs, Florida, utstyrt med et basseng og selvfølgelig, en tennisbane.

  Se dette innlegget på Instagram

  Bare 15% av fedre i USA har tilgang til betalt permisjon for å bånd med sine nyfødte. La oss endre på dette. Bli med meg og @dovemencare i pantsettelse for endring. #DoveMenPartner #PaternityLeavePledge www.dovemencare.com/pledge

  Et innlegg som deles av Alexis Ohanian Sr (@alexisohanian) Feb 19, 2019 kl 9:55am PST

  Serena fortalte Vogue at hun var bekymret for den slags mor at hun ville være som et konkurransedyktig utøver som har til å reise verden rundt og tilbringer tid bortsett fra hennes familie. “For å være ærlig, det er noe virkelig attraktivt om ideen om å flytte til San Francisco, og bare være mamma,” sa hun til stikkontakten mens reflektere over den rolige tidlig livsstil hadde hun leker med dukker stadig opp. San Fran ville være en god plass for Alexis Ohania, jeg antar, vurderer han er en managing partner i Initialisert Kapital basert i byen. “Men ikke ennå. Kanskje dette er en selvfølge, men det må bli sagt på en effektiv måte: jeg absolutt vil ha flere Grand Slam. Jeg er vel klar over rekorden bøker, dessverre. Det er ikke en hemmelighet at jeg har mitt syn på 25 [Grand Slam].”

  “Og faktisk, jeg tenker å ha en baby kan hjelpe,” fortsatte hun. “Når jeg er for ivrig jeg tape kamper, og jeg føler at mye av det angst forsvant da Olympia ble født. Vel vitende om at jeg har fått dette vakre baby til å gå hjem å gjør meg føler at jeg trenger ikke å spille en annen kamp. Jeg trenger ikke penger eller titler eller prestisje. Jeg vil ha dem, men jeg trenger ikke dem. Det er en annen følelse for meg.”

  Familien er selvsagt av den største betydning for tennis pro. Du kan garantere at Alexis Ohania og Olympia vil være courtside i dag heier på Serena som hun kamper Simona Halep i Wimbledon-finalen.

  Se dette innlegget på Instagram

  Jr & Sr 📸 #HopmanCup

  Et innlegg som deles av Alexis Ohanian Sr (@alexisohanian) på Jan 2, 2019 kl 10:34pm PST

  Hold deg oppdatert på det siste innen science-støttet helse, trening og ernæring nyheter ved å registrere deg for Prevention.com nyhetsbrev her. For ekstra moro, følg oss på Instagram.

  Nicol Natale
  Assisterende Redaktør
  For øyeblikket er assisterende redaktør i Prevention.com, Nicol er en Manhattan-basert journalist som spesialiserer seg på helse, velvære, skjønnhet, mote -, forretnings-og livsstil.