Jenna Bush Hager ‘ s Man Haar Verrast Met Een Bijzonder verjaardagscadeau

0
151
 • Jenna Bush Hager en tweelingzus Barbara Bush vierden hun 38e verjaardag op maandag, 25 November.
 • Jenna ‘ s man Henry Hager gestopt door Vandaag naar haar verrassen met een hartverwarmend cadeau.
 • Dolly Parton, Kacey Musgraves, en Lin-Manuel Miranda gaf ook Jenna een speciale shout-out op een verjaardag video.

  De studio Vandaag was vol van de vieringen op maandag! Hoda Kotb kondigt haar verloving met Joel Schiffman, en Jenna Bush Hager ging in haar 38e jaar.

  Na het uitblazen van de kaarsen van een heerlijk uitziende taart en het heffen van een glas champagne met Hoda, Jenna was overladen met liefde van een speciale video met haar favoriete mensen. Sterren met inbegrip van Kacey Musgraves, Lin-Manuel Miranda, en Dolly Parton gaf het Vandaag met Hoda & Jenna sterren een shout-out—en Dolly zong zelfs “ik Zal Altijd van Je Houden”, alleen voor haar.

  “Laat me maar gewoon genieten dat in. Dolly slechts zong je, ‘ik Zal Altijd van Je Houden’ in de verjaardagsliedje?” Hoda haar vroeg. “Ik hou van je, Dolly!” Jenna zei. “Oh my gosh, ik weet niet waar te gaan van hier.”

  Bekijk dit bericht op Instagram

  We hebben een hoop te vieren rond deze ochtend — Hoda ‘s betrokkenheid en Jenna’ s verjaardag! 💍♥️ (📷: @photonate)

  Een post gedeeld door VANDAAG met Hoda & Jenna (@hodaandjenna) op Nov 25, 2019 om 10:37 am PST

  Bekijk dit bericht op Instagram

  Veilig om te zeggen dat Jenna kreeg de beste verjaardag die goed wil ooit! ♥️

  Een post gedeeld door VANDAAG met Hoda & Jenna (@hodaandjenna) op Nov 25, 2019 om 11:20 PST

  Maar het was haar man Henry C. Hager verbazing dat echt gemaakt is de co-host van de dag extra speciaal. Henry gestopt door Vandaag naar de drop-off, een handgeschreven brief die zijn vrouw een gelukkige verjaardag.

  Het Vandaag met Hoda & Jenna Instagram account beet een foto van het paar tijdens de verrassing. Jenna is gloeiend als ze staat naast haar man. De schattige foto is bedekt in hart en met ondertiteling, “#BestHusband.”

  Instagram

  Jenna, die deelt haar verjaardag met haar tweeling zus Barbara Bush, vereerd met haar zus op Instagram ook. Ze deelde een carrousel van foto ‘ s uit meerdere fasen van hun leven—een zuster spa nacht selfie, een post-zwemmen rit in hun retro speelgoed auto, en een recente smiley foto van hen te genieten van het buitenleven.

  “Een reis rond de zon met mijn sissy!!!” ze schreef onder meer de post, en ging daarna vertellen een ontroerend verhaal van hun eerste eigen avontuur.

  “We waren er zeven toen gingen we op onze eerste vlucht zonder onze ouders. We moeten bang zijn als we vlogen het uur voor een bezoek aan onze grootouders in Midland. Maar we waren het niet. Niet bij alle,” schreef ze. “Holding Barbara’ s hand als ik liep naar het asfalt, ik voelde me dapper. Ze is altijd voelde ik me meer moed. En grappig. Niemand lacht om mijn grappen zoals ze doet.”

  “Op de vlucht, we kregen ruzie als zusters doen. Ik was waarschijnlijk meer agressief. Na een tijdje, de man zit aan het gangpad zei, op zoek mijn zus: ‘ga je sloeg haar of moet ik dan?’ En dat eindigde onze strijd,” ging ze verder. “We waren een team. Zij beschermt me—zet haar kleine arm rond mijn schouder. Niemand was van plan om pijn haar zus. En dat is mijn zus: alle hart en alle actie. Ze houdt een fel en een leven vol vreugde. En, ik ben zo gelukkig, ze is de mijne! Happy Birthday is een watje!”

  Bekijk dit bericht op Instagram

  Een reis rond de zon met mijn sissy!!! We waren er zeven toen gingen we op onze eerste vlucht zonder onze ouders. We moeten bang zijn als we vlogen het uur voor een bezoek aan onze grootouders in Midland. Maar we waren het niet. Helemaal niet. Holding Barbara ‘ s hand als ik liep naar het asfalt, ik voelde me dapper. Ze is altijd voelde ik me meer moed. En grappig. Niemand lacht om mijn grappen zoals ze doet. Op de vlucht, we kregen ruzie als zusters doen. Ik was waarschijnlijk meer agressief. Na een tijdje, de man zit aan het gangpad zei, op zoek naar mijn zuster: “ga je haar een klap of moet ik?” En dat eindigde onze strijd. We waren een team . Zij beschermt me—zet haar kleine arm rond mijn schouder. Niemand was van plan om pijn haar zus. En dat is mijn zus: alle hart en alle actie. Ze houdt een fel en een leven vol vreugde. En, ik ben zo gelukkig, ze is de mijne! Happy Birthday is een watje!

  Een post gedeeld door Jenna Bush Hager (@jennabhager) op Nov 25, 2019 op 5:01 am PST

  Natuurlijk, familie, vrienden, en fans verzamelden zich in de comments te wensen hen beide goed en delen hun verering voor Jenna zoete reflectie. “Gelukkige verjaardag neef!!!” hun neef, Lauren Bush Lauren commentaar.

  “Gelukkig zo groot, je hebt elkaar,” collega-verslaggever Maria Shriver schreef. “Liefde is dat verhaal, altijd door elkaars kant …. Happy birthday zusters!” een fan zei. Een andere moeder van een tweeling hoopte dat haar dochters zou net zo dichtbij. “Bidden voor deze aparte bond voor mijn meisjes,” schreef ze. “Gefeliciteerd, dames!”

  De sentimentele post stroomt mooi naast de oktober release van hun co-auteur van kinderboeken, Zusters Eerste, die ze gewoon ingepakt in een boek-tour op Nov. 24.

  Vanaf Nov. 22, het was nummer één op De New York Times Best Sellers Kinderen van de lijst. “Holy Smokes, y’ all! We zijn zo blij en geïnspireerd door alle zusters bloed zussen en vrienden die ons moed en hield!” Jenna schreef op Instagram, het nieuws te delen. “Ik ben vooral dankbaar voor mijn lieve zus.”

  Als wat je net hebt gelezen? U zult van ons magazine! Ga hier naar . Niet te missen door het downloaden van de Apple Nieuws hier en volgende Preventie. Oh, en we zijn op Instagram ook.

  Kayla Blanton
  Kayla Blanton is een freelance schrijver die schrijft over dingen die de gezondheid en de voeding voor de Gezondheid van Mannen, Vrouwen Gezondheid en Preventie.