2 meter av ny snø i Sierra, 6 fot i en uke over Tahoe – Kanadiske Virksomhet

0
244

RENO, Nev. — Mer enn 2 meter (60 cm) av ny snø har falt i Sierra, hvor mer enn 6 meter (2 meter) har blitt registrert de siste sju dagene på toppen av noen Lake Tahoe-området ski resorts, National Weather Service sa mandag.

En vinterstorm advarsel som var på plass de fleste av helgen gikk ut ved 10 am mandag. Men kjede kontroller vært i effekt på de fleste fjelloverganger, inkludert AMERIKANSKE Interstate 80 fra Truckee til Kingvale, California.

Været service rapporterte 29 tommer (74 centimeter) av snø falt på Northstar California ski resort i nærheten av Truckee i løpet av de siste 24 timene for en total av 73 cm (2 meter) i en uke. Squaw Valley i nærheten av Tahoe City registrert 28 inches (71 cm ny snø for en syv-dagers total av 75 tommer (190 cm).

Om en fot (30 cm nysnø ble rapportert søndag kveld og mandag i sørenden av sjøen og på Fjellet Rose ski resort i nærheten av Reno.

Snø slått til kraftig regn på innsjøen nivå tidlig mandag, blant annet på 2,7 tommer (68 millimeter) i Tahoe City. Mer enn 3 inches (76 mm) av regn ble rapportert hos Alpine Enger sørvest for Tahoe. Mer enn en halv tomme (25 mm) av regn ble rapportert i Reno, Gnister og Carson City.

Opp til 6 tommer (15 cm snø var mulig ved Lake Tahoe-området mandag ettermiddag og kveld, med en sjanse for regn eller snø til tirsdag.

I øst-Nevada, 17 tommer (43 cm) av nysnø ble rapportert mandag vest for Preston i Hvit Furu County i nærheten av Utah linje.

Associated Press