Fortsatt på topp: ‘Cyber Monday’ salg på vei til å treffe rekord – Kanadiske Virksomhet

0
222

NEW YORK — “Cyber Monday” er fortsatt holder opp som den største online shopping dag av året, selv om de samme tilbudene har blitt tilgjengelig på nettet i flere uker, og navnet harkens tilbake til dagene av dial-up modem.

Shoppere som er forventet å bruke en spille inn $9.4 milliarder på kjøp som gjøres på sine telefoner og datamaskiner mandag, omtrent 19% fra fjorårets Cyber mandag. Det er i henhold til Adobe Analytics, som spor transaksjoner på 80 av de topp 100 AMERIKANSKE nettbutikker.

Den travleste tiden er forventet å være i timen før midnatt, så folk løp for å dra nytte av rabatter, før de forsvinner.

Cyber mandag ble skapt av forhandlere i 2005 for å få folk til å handle på nettet på en tid da høyhastighets internett var sjeldne og iPhone ikke eksisterer.

Joseph Pisani, Associated Press