Nytt högre hastighet Florida tåg har högsta OSS dödlighet – Canadian Business

0
210

MIAMI — När Richard Branson presenterade sin Virgin Group skulle partner med Brightline, Florida är nytt högre hastighet passagerare tåg, ett tåg som förde Brittisk miljardär, Vip-gäster och journalister från Miami till West Palm Beach i drygt en timme och sedan tillbaka, utan problem.

Det var sannolikt en stor lättnad att järnvägen personal som har behandlat i genomsnitt är högre än antalet dödsfall där den eleganta, neon-gul tåg som färdas med en hastighet av upp till 79 km / h (127 km / h) genom några av Floridas mest tätbefolkade städer.

Den första etappen omfattar en Brightline tåget, som officiellt lanserades i januari 2018, som hände i juli 2017 under testet körs. Sedan dess har 40 har dödats — en hastighet av mer än en en månad och om ett för varje drygt 29 000 miles (med 47 000 kilometer) tågen har rest, enligt en analys av Federal Railroad Administration data av Associated Press.

Det är det värsta per mil dödstal av landets 821 järnvägar.

Ingen av Brightline s dödsfall orsakades av besättningen fel eller felaktig utrustning, som enligt lag verkställighet och federala rapporter. De flesta har varit självmord, medan de flesta andra som deltar otåliga bilister, fotgängare eller cyklister som missbedömde tåg ” hastighet och ignorerade klockor, grindar eller andra varningar. Droger, alkohol eller båda har setts i många offer’ system.

Brightline Vd Patrick Goddard sade medan dödsfallen är inte företagets fel, han och hans kollegor behöver för att få antalet under kontroll.

“Detta är något vi hemsöka om. … Det är tragiskt, säger Goddard.

Han sade att varje död ödelägger Brightline s crew medlemmar och avbryter verksamhet, ibland i timmar.

“Det är inget vi skulle vilja ha mer än för att gå till noll”, sade han.

Företaget arbetar med suicidprevention grupper och kommer att experimentera med ir-rörelsedetektorer och drönare för att patrullera spår. Drönare kommer att ha kameror på plats människor dröjande, som de överväger självmord ofta gör, och högtalare genom vilket drone skärmar kan tala med dem. Den övervakar också kommer att larma polisen och varna ingenjörer.

Företaget är också uppföra staket och plantera hinder i problemområden, och att sätta upp fyra-sätt gates vid större vägkorsningar och prata med städer om att eliminera sidogata korsningar. Reklamskyltar suicidprevention hjälplinjer kommer att publiceras.

“Det finns några järnvägar du kommer att hitta vem som har gjort mer för att minska dessa typer av frågor”, Goddard sagt.

Brightline, som är omprofilering som Jungfru Tåg USA i samarbete med Branson, går cirka 17 tåg varje sätt dagligen mellan Miami och West Palm Beach — 67 km (107 km) — och planerar att expandera ytterligare 170 km (274 km) till Orlando med 2022. På den nya segment, tåg kommer att nå en hastighet av 125 km / h (200 km / h) när de färdas genom mindre tätbefolkade jordbruksmark. Samma år det planer på att öppna en linje som förbinder Södra Kalifornien och Las Vegas, med en toppfart på 150 km / h (240 km / h). Förhoppningen är att lägga till tjänsten i Texas och andra stater.

Federal Railroad Administration hade ingen direkt kommentar på Brightline, säger i ett uttalande att sin “högsta prioritet är säkerhet” och att den har ett nära samarbete med järnvägar för att minska dödsfallen. USA tåg dödligt strike mer än 800 personer årligen, i genomsnitt cirka 2,5 dagligen. Ca 500 personer är misstänkta självmord.

Den federala rapporter som lämnats av Brightline och andra järnvägar efter varje dödsfall brukar beskriva följande scenario: ingenjören såg någon på spåren, lät hornet och slå till nödbromsen, men den person som var dödligt träffad. En full-speed Brightline tåget tar en kvart mil för att stoppa.

Den lokala polisen rapporter är mycket mer hemsk, särskilt i deras beskrivningar av vad som händer med en person påkörd av ett tåg. Ingenjören och dirigent, efter att ha sett den terror eller förtvivlan på offrets ansikte, ofta är sorg-drabbade, detektiver rapport. Flera Brightline ingenjörer och ledarna har sett flera dödsfall, några inom några veckor från varandra.

Goddard sade crew-medlemmar får tre dagar ledigt efter en dödsolycka — mer om det begärs — och kan få omedelbar rådgivning. Terapeuter är också placeras på arbetsplatser för att göra dem lätt tillgängliga och grupp terapi övervägs.

“Även om det inte är deras fel, de känns som det är … och en hel del av dem som lider,” Goddard sagt. Företaget har avböjt att göra en ingenjör tillgänglig för en kommentar.

Varför Brightline har så många dödsfall är oklart, att annat område järnvägar har inte haft nästan lika många. Järnvägen aktier spår med Florida East Coast, ett gods linje som hade en död för varje 160,000 km (258,000 kilometer) under de senaste två åren, jämfört med Brightline är en död per 29,000 miles (med 47 000 kilometer).

Tri-Rail pendeltåg tjänst som körs i närheten hade en död om varje 110,000 km (177,000 kilometer). De flesta andra städer passagerare linjer rikstäckande genomsnitt minst 100 000 km per dödsfall, många gånger.

Psykolog Lanny Berman, som studier tåg självmord, sa att det är troligt att den hastighet Brightline tåg, sin ljusa färg och förnyelse som lockar självmordsbenägen.

“Det skulle vara märkt att den har snabbare hastigheter och att det är mer dödlig”, säger Berman, en före detta verkställande direktör för American Association of Suicidology.

Även om självmord skulle kunna begränsas, det skulle göra mycket för att stoppa förare, fotgängare och cyklister som streck över de spår som försöker slå tåg. Brightline vill ha tuffare staten böter för att köra runt gates, hoppas att kommer att ge paus.

“Dessa människor inte tänker,” Goddard sagt. “För att spara ett par sekunder, de dog.”

___

Nationella Suicidpreventiva Hotline: 1-800-273-8255

Terry Spencer, Associated Press