Shawn Johnson Berichten Schattige Video van de Man van de Eerste Momenten Met je Baby

0
228
 • Na een moeilijke zwangerschap, Olympisch turnster Shawn Johnson en pro football-speler Andrew Oosten verwelkomd hun dochter, Trok Hazel-Oosten, drie weken geleden.
 • Shawn onlangs vertelde een intieme video van Andrew de eerste huid-op-huid momenten met hun pasgeborene.
 • Onderzoek toont aan dat baby ‘ s vroegste ervaringen van aangeraakt vorm belangrijke functies van de hersenen.

  Het is alweer drie weken geleden dat voormalig Olympisch turnster Shawn Johnson en pro football-speler Andrew Oosten verwelkomd hun dochter, Trok Hazel-Oosten, in hun gezin. Terwijl herinneringen op hoe snel dat de tijd is omgevlogen, Shawn gedeeld een lieve, intieme video van Andrew de eerste huid-op-huid momenten met hun dochter. Na het doorstaan van meerdere verband met de gezondheid schrikt tijdens haar zwangerschap, het was een ontzettend bijzondere tijd.

  “Een van mijn all time favoriete video’ s… direct na @drewhazeleast was geboren,” ze onderschrift van de post. “Ze houdt van haar papa zo veel.” In de video, Andrew legt shirtless op hun kamer in het ziekenhuis de uittrekbare bank met Drew te slapen op zijn borst. “Haar huid is zo zacht,” zegt hij, wrijft over haar kleine terug. “Je bent een goede papa, baby,” Shawn mutters van achter de camera.

  Bekijk dit bericht op Instagram

  Een van mijn all time favoriete video ‘ s… direct na @drewhazeleast was geboren. Ze houdt van haar papa zo veel. @andrewdeast

  Een post gedeeld door Shawn Johnson-Oosten (@shawnjohnson) op Dec 1, 2019 op 1:06 PST

  Andrew heeft het volste vertrouwen in zijn eerste dag van het ouderschap. “Dag één? Ik neem de dub op dit ene,” zegt hij en hij geeft haar een duim omhoog. “We houden van je Trok,” zegt Shawn. “We houden van je, meisje,” Andrew echo ‘ s.

  Natuurlijk, reageerders gesmolten met de aanbidding van de echte vader-dochter relatie. “Zo rustig 💛💛,” één persoon becommentarieerd. “Huid op huid was mijn favoriete binding met mijn dochter en man,” een ander schreef. “Hij is blissed out,” een ander toegevoegd.

  Huid-op-huid contact na de geboorte (ook wel bekend als kangoeroe zorg)—waarin een luier geklede baby legt op een ouder borst met een deken gedrapeerd over de back—helpt bij het stabiliseren van hart en ademhaling tarieven, verbetert de zuurstof verzadiging tarieven, regelt de baby zijn lichaamstemperatuur, en ook bespaart een baby calorieën, volgens de Cleveland Clinic.

  Verwante Verhalen


  Shawn Johnson Blijkt Complicaties Tijdens De Zwangerschap


  Shawn Johnson Opent Over C-Sectie Geboorte

  Een 2017 studie gepubliceerd in Current Biology dat een baby de vroegste ervaringen van aangeraakt vorm de functies van de hersenen gekoppeld aan cognitieve, perceptuele en sociale ontwikkeling. De onderzoekers concludeerden dat een troost fysiek contact is essentieel voor de algemene neurologische ontwikkeling. Een andere 2015 studie, uitgevoerd door de American Academy of Pediatrics ook gevonden dat regelmatige huid-op-huid contact vermindert moederlijke angst en stress.

  Baby Drew, vernoemd naar haar vader, werd geboren op Okt. 29 na 22 uur van de bevalling die eindigde in een keizersnede. “Jullie zijn ons alles,” Shawn schreef op Instagram, de aankondiging van haar komst. “Welkom in de wereld van de baby meisje.”

  Zo ver, de nieuwe ouders hebben overleefd hun eerste vakantie met een baby—Thanksgiving, gedurende welke Shawn voelde zich overweldigd door dankbaarheid. “Happy Thanksgiving! Ik kan niet uitdrukken hoe blij en dankbaar ik ben dit jaar,” schreef ze op Instagram. “Vergeef mij, terwijl mijn hormonale zelf gaat en kreten van blijdschap voor het volgende uur.”

  Bekijk dit bericht op Instagram

  Happy Thanksgiving! Ik kan niet uitdrukken hoe blij en dankbaar ik ben dit jaar. Vergeef mij, terwijl mijn hormonale zelf gaat en kreten van blijdschap voor het volgende uur. #happythanksgivng

  Een post gedeeld door Shawn Johnson-Oosten (@shawnjohnson) op Nov 28, 2019 op 7:51op PST

  Als wat je net hebt gelezen? U zult van ons magazine! Ga hier naar . Niet te missen door het downloaden van de Apple Nieuws hier en volgende Preventie. Oh, en we zijn op Instagram ook.

  Kayla Blanton
  Kayla Blanton is een freelance schrijver die schrijft over dingen die de gezondheid en de voeding voor de Gezondheid van Mannen, Vrouwen Gezondheid en Preventie.