Shawn Johnson Innlegg Søt Video av manns Første Øyeblikk Med Baby

0
202
 • Etter en vanskelig graviditet, Olympisk turner Shawn Johnson og pro fotball spiller Andrew Øst pris på deres datter, Trakk Hazel Øst, tre uker siden.
 • Shawn nylig delt et intimt video av Andrew ‘ s første hud-til-hud øyeblikk med sine nyfødte.
 • Forskning viser at barnets tidligste opplevelser av å være rørt formen viktig at hjernens funksjoner.

  Det har vært tre uker siden tidligere Olympisk turner Shawn Johnson og pro fotball spiller Andrew Øst pris på deres datter, Trakk Hazel Øst, i sin familie. Mens reminiscing på hvor raskt at tiden har fløyet av, Shawn delte en søt, intime video av Andrew ‘ s første hud-til-hud øyeblikk med datteren. Etter å ha holdt flere helse-relaterte skremmer under svangerskapet, det var en utrolig spesiell tid.

  “En av mine all time favoritt videoer… rett etter @drewhazeleast ble født,” hun tekstede innlegget. “Hun elsker pappa henne så mye.” I videoen, Andrew legger skjorteløs på deres sykehus rommet er pullout sofa med Drew sove på brystet hans. “Huden hennes er så myk,” sier han, rubbing hennes lille tilbake. “Du er en flink pappa, baby,” Shawn mutters fra bak kamera.

  Se dette innlegget på Instagram

  En av mine all time favoritt videoer… rett etter @drewhazeleast ble født. Hun elsker pappa henne så mye. @andrewdeast

  Et innlegg som deles av Shawn Johnson East (@shawnjohnson) 1. Desember, 2019 på 1:06pm PST

  Andrew er trygg på sin første dag av foreldre. “Dag én? Jeg vil ta dub på dette,” sier han, og gir henne en tommel opp. “Vi elsker du Tegnet,” sier Shawn. “Vi elsker deg, jenta,” Andrew ekko.

  Naturlig, kommentatorer smeltet med tilbedelse av den sanne far-datter-bonding erfaring. “Så fredelig 💛💛,” en person kommenterte. “Huden på huden måtte være min favoritt bonding med min datter og mann,” en annen skrev. “Han er blissed out,” en annen som er lagt til.

  Hud-til-hud kontakt etter fødsel (også kjent som kangaroo care)—som i en bleie-kledd babyen legger på en forelders brystet med et teppe drapert over ryggen—bidrar til å stabilisere hjerte-og respirasjonsfrekvens, forbedrer oksygenmetning priser, regulerer spedbarn kroppstemperatur, og selv sparer en baby kalorier, i henhold til Cleveland-Klinikken.

  Relaterte Historier


  Shawn Johnson Avslører Graviditet Komplikasjoner


  Shawn Johnson Åpner Opp Om C-Delen Fødsel

  En 2017 studie publisert i Current Biology fant også at barnets tidligste opplevelser av å være rørt form hjernens funksjoner knyttet til kognitive, perseptuelle og sosial utvikling. Forskerne konkluderte med at trøstende fysisk kontakt er medvirkende til generelle neurodevelopment. En annen 2015 studie gjennomført av American Academy of Pediatrics har også funnet ut at vanlig hud-til-hud kontakt reduserer mors angst og stress.

  Baby Drew, oppkalt etter sin far, ble født den Okt. 29 etter 22 timer med arbeid som endte i en C-delen. “Du er vårt alt”, Shawn skrev på Instagram, annonserte sin ankomst. “Velkommen til verden baby girl.”

  Så langt er den nye foreldre har overlevd sin første ferie med en nyfødt—Thanksgiving, hvor Shawn følte meg overveldet av takknemlighet. “Happy Thanksgiving! Jeg kan ikke engang begynne å uttrykke hvor takknemlig og takknemlig jeg er for dette året,” skrev hun på Instagram. “Vennligst unnskylde meg mens mine hormonelle selv går og gråter gledestårer for den neste timen.”

  Se dette innlegget på Instagram

  Happy Thanksgiving! Jeg kan ikke engang begynne å uttrykke hvor takknemlig og takknemlig jeg er for dette året. Vennligst unnskylde meg mens mine hormonelle selv går og gråter gledestårer for den neste timen. #happythanksgivng

  Et innlegg som deles av Shawn Johnson East (@shawnjohnson) på November 28, 2019 kl 7:51ved PST

  Liker du det du nettopp leste? Vil du elske vårt magasin! Gå her å . Ikke gå glipp av noe ved å laste ned Apple-Nyheter her og følgende Forebygging. Oh, og vi er på Instagram også.

  Kayla Blanton
  Kayla Blanton er en frilans forfatter som rapporter på alle ting helse og ernæring for Menns Helse, Kvinners Helse, og Forebygging.