Trump kampanje vil ikke tillate Bloomberg reportere på arrangementer – Kanadiske Virksomhet

0
116

NEW YORK — President Donald Trump ‘ s kampanje sier det vil ikke lenger gi pass til Bloomberg News journalister til å dekke sine møter og andre kampanjen hendelser.

Kampanje talsmann Brad Parscale sa mandag at Bloomberg, i kjølvannet av grunnlegger Michael Bloomberg egne Demokratiske presidentvalget bud, har “formalisert fortrinnsrett rapportering politikk.” Bloomberg Editor-i-Sjef John Micklethwait sier det er ikke sant.

Når Bloomberg har annonsert sitt kandidatur, Micklethwait, sa hans nyheter organisasjonen ikke ville undersøke sjefen eller andre Demokratiske kandidater. Men han sa Trump administrasjonen ville fortsette å være dekket.

Noen kritikere har sagt at har satt Bloomberg journalister i en vanskelig posisjon, gjort mer av Trumf-kampanje kunngjøring mandag.

Associated Press