Gwen Stefani ‘s ‘ Rösten’ Sångare Wows Blake Shelton med Sin Sång

0
992
 • Rösten är Rose Kort sjöng Blake Shelton berömda land som drabbats, “Guds Land” under Live Top 10 Föreställningar på måndag.
 • Kort är på Gwen Stefani ‘s team, så popstjärnan skämtade om att Kort var på väg att vinna tävlingen med Shelton’ s song.
 • Shelton kunde inte låta bli att applådera Kort för hennes fantastiska prestanda.

  Fans av Röst vet hur imponerande röst Team Gwen ‘ s Rose Kort är. Men sångaren blåste alla ur vattnet när hon sjöng en vacker tolkning av Blake Shelton är “Guds Land” på måndag kväll—särskilt det land som stjärnan själv.

  “Det är den största låten tror jag (Shelton s) någonsin haft,” Gwen Stefani sade hennes pojkvän och hans Röst coach ‘ s prestanda. “Den här låten är country, rap, pop, soul, allt i ett. Det är i grunden vad Rose är.”

  Shelton inte hålla tillbaka i sitt beröm av Stefani ‘ s sångare och sade: “Ni var döda det, my gosh! … det gör mig att tänka på min hela arrangemanget … Var det samma låt? Det var otroligt.”

  Röst värd Carson Daly var imponerad av Kort prestanda för, säger, “som gjorde Blake Shelton ursprungliga ljudet som demo.” Japp, han åkte dit.

  För Stefani, hon känner mig ganska säker på att Korta prestanda. “Vi kommer att vinna Röst med Blake Shelton ‘s song”, sade hon.

  På skärmen romans ju inte slut för det, men: Shelton hade hans Kate Hängmatta sjöng en av Stefani favorit låtar, Shania Twain ‘ s “Du är Fortfarande En.” “Det är en av mina favorit låtar och Blake vet att” Stefani sagt. “Det var magiskt. Du är magisk. … Du är den mest ursprungliga person på denna show.”

  Stefani och Shelton har en bekant söta relation. I oktober, Stefani berättade Form som hon tillskrivs en hel del av healing som hon gjorde efter sin skilsmässa för att hennes förhållande med sin pojkvän. “Jag känner mig som om jag spenderat de senaste fyra åren healing—du vet, försöker bygga upp mitt liv igen”, Stefani, som skilde sig hennes man i 13 år, Gavin Rossdale, 2015, sade. “Att ha en bästa vän som Blake att hjälpa mig att göra som har varit en av de största gåvor.”

  Se detta inlägg på Instagram

  @blakeshelton @nbcthevoice Gx

  Ett inlägg som delas av Gwen Stefani (@gwenstefani) den Dec 2, 2019 kl 10:22 PST

  Paret tillbringade bara deras femte Thanksgiving tillsammans, som de har firats varje år sedan de började dejta 2015. För Stefani och Shelton-klanen, som innebär att spendera semestern på Shelton ‘ s ranch i Oklahoma med båda sina familjer. “Vi flyger ut till Oklahoma, som 30 och en av oss,” Stefani berättade Entertainment Tonight förra veckan. “Blake har detta bed and breakfast-hotell som vi alla bor på, och det är ganska otroligt. Vi har roligt, vi alla laga mat tillsammans, det är kul.”

  Stefani har tre barn från sitt äktenskap med Rossdale: Apollo, 5, Zuma, 11, och Kingston, 13. Och hon är den första att erkänna att Shelton är en stor hjälp med alla av dem. “Han har hjälpt mig mycket,” Stefani berättade Hoda Kotb på Idag. “Jag kommer till den punkt där jag är som” skynda och komma hem jag behöver hjälp!'”

  Jo, en sak är säker: Shelton och Stefani är definitivt definitionen av relationen mål.

  Gillar du vad du precis läste? Du kommer att älska vår tidning! Gå här för att prenumerera. Missa inte en sak genom att ladda ner Apple Nyheter här och följande Förebyggande åtgärder. Åh, och vi finns på Instagram också.

  Leigh Weingus
  Leigh Weingus
  Leigh är en frilansande författare och hennes nära-decennium i branschen har hon arbetat som redaktör på Huffington Post, Elite Dagligen, och Mindbodygreen.