Gwen Stefani ‘s’ The Voice’ en de Zangeres Imponeert Blake Shelton met Zijn Lied

0
372
 • De Stem van Roos-Korte zong Blake Shelton beroemde country-hit, “God’ s Land” tijdens de Live Top 10 Voorstellingen op maandag.
 • Korte is op Gwen Stefani ‘s team, zodat de pop star grapte dat Korte was van plan om de wedstrijd te winnen met Shelton’ s song.
 • Shelton kon het niet helpen, maar toejuichen Kort voor haar geweldige prestatie.

  Fans van De Stem weten hoe indrukwekkend de stem van Team Gwen Rose Kort is. Maar de zangeres blies iedereen uit het water als ze voerde een prachtige vertolking van Blake Shelton “Land van God” op maandag nacht—met name de land-sterren zelf.

  “Het is de grootste song ik denk (Shelton) ooit,” Gwen Stefani zei van haar vriend en collega De Stem van de coach van de prestaties. “Dit nummer is country, rap, pop, soul, alles in één. Dat is in essentie wat Gestegen is.”

  Shelton hielden het niet terug in zijn lof van Stefani ‘ s zanger, zeggende: “U was het doden van het, my gosh! … het maakt me heroverwegen mijn volledige arrangement … Was dat het hetzelfde liedje? Dat was ongelooflijk.”

  De Stem host Carson Daly was onder de indruk van de Korte de prestaties te zeggen, “dat maakte Blake Shelton originele geluid als de demo.” Yep, hij ging er heen.

  Als voor Stefani, zij voelt vrij zeker over Korte prestaties. “We gaan om te winnen van De Stem met Blake Shelton’ s song,” zei ze.

  De on-screen romance niet het einde is er, hoewel: Shelton had zijn zangeres Kate Hangmat zong een van Stefani ‘s favoriete liedjes, Shania Twain-you’ re Still The One.” “Dat is een van mijn favoriete nummers en Blake weet dat,” Stefani zei. “Dat was magisch. U bent magisch. … Je bent de meest oorspronkelijke persoon op deze show.”

  Stefani en Shelton een beroemde zoete relatie. In oktober, Stefani verteld Vorm die ze toegeschreven veel van de healing deed ze na haar scheiding haar relatie met haar vriend. “Ik voel me alsof ik heb de laatste vier jaar genezing—u weet wel, het bouwen van mijn leven weer,” Stefani, die gescheiden van haar man van 13 jaar, Gavin Rossdale, in 2015, gezegd. “Het hebben van een beste vriend is net als Blake om mij te helpen dat doen is één van de grootste geschenken.”

  Bekijk dit bericht op Instagram

  @blakeshelton @nbcthevoice Gx

  Een post gedeeld door Gwen Stefani (@gwenstefani) op 2 Dec 2019 om 10:22pm PST

  Het echtpaar slechts brachten hun vijfde Thanksgiving samen, waar ze ieder jaar gevierd sinds ze begonnen met daten in 2015. Voor de Stefani en Shelton clan, dat betekent dat de besteding van de vakantie op Shelton ‘ s ranch in Oklahoma met hun beide families. “We vliegen naar Oklahoma, zoals 30 van ons,” Stefani vertelde Entertainment Vanavond laatste week. “Blake heeft dit bed en breakfast hotel dat we allemaal verblijf in en het is gewoon vrij ongelooflijk. We hebben plezier, we allemaal samen koken, het is leuk.”

  Stefani heeft drie kinderen uit haar huwelijk met Rossdale: Apollo, 5, Zuma, 11 en Kingston, 13. En ze is de eerste om toe te geven dat Shelton is een enorm helpen met alle van hen. “Hij helpt me een stuk,” Stefani vertelde Hoda Kotb op Vandaag. “Ik naar het punt waar ik ben als ‘opschieten en ik heb hulp nodig!'”

  Nou, één ding is zeker: Shelton en Stefani zijn zeker de definitie van de relatie doelen.

  Als wat je net hebt gelezen? U zult van ons magazine! Ga hier naar . Niet te missen door het downloaden van de Apple Nieuws hier en volgende Preventie. Oh, en we zijn op Instagram ook.

  Leigh Weingus
  Leigh Weingus
  Leigh is een freelance schrijver en in haar buurt-tien jaar in de media-industrie, ze werkte als redacteur bij De Huffington Post, Elite Dagelijks, en Mindbodygreen.