Ze is de Eerste Lanceert Bijzondere Vrouw met een Campagne voor het Geven van dinsdag

0
385

Wat begon als een simpel idee—een dag die mensen stimuleert om het goede te doen—heeft verspreid in een wereldwijde beweging, het Geven van dinsdag. Het is een herinnering dat er nog veel van het goede in de wereld—omdat de kombuis van Black Friday, Small Business Saturday, en Cyber Monday, de vs hebben de Amerikanen nog steeds in geslaagd te verhogen meer dan $1 miljard euro sinds 2012, volgens GivingTuesday.org.

Er zijn tal van manieren om deel te nemen in het Geven van dinsdag, maar een van mijn favorieten ook kunt u iemand herkennen die uw leven veranderd. Ze is de Eerste, een non-profit ondersteuning van onderwijs voor meisjes wereldwijd, net gestart met een campagne genaamd ‘ Buitengewone Vrouw. Het idee is simpel: Door het maken van een donatie aan Ze is de Eerste in de naam van iemand die je bewondert, ze sturen een inspirerende video en Ze is de Eerste beurs ontvangers plus een persoonlijke boodschap aan uw Bijzondere Vrouw met een postvak. Hoe cool is dat? En u kunt kiezen uit een bedrag te doneren—$1 of $1,000+ (niemand houdt je tegen!). U kunt ook kiezen waar u wilt dat uw donatie over te gaan, of het nu Ethiopië, Nepal, Kenia, Zuid-Sudan, of het “gebied van de grootste nood zit.”

Het uiteindelijke doel van de Buitengewone Vrouw campagne is om genoeg geld te geven 75 meisjes toegang tot onderwijs in 2020. Ze ontvangen zult, volgens de website, toegang tot een holistische opleiding; een lokale mentor en peer support group; en de workshops en de programmering op haar gezondheid, wellness en gevoel van eigenwaarde.

Van links naar rechts: angelica heart Morales, Eliakunda Kaaya, Cynthia Muhonja, en Mahesh Raja.
Ze is de Eerste

Het loont de moeite, en u zult begrijpen waarom door te kijken naar de Bijzondere Vrouw met een video (zie de teaser hierboven). Een van de eerste, Ze is de Eerste beurs ontvangers, Eliakunda Kaaya, vluchtte het lot van de jeugd huwelijk in haar dorp en is nu de oprichter van een organisatie in Tanzania helpt dat meisjes naar school kunnen blijven gaan. Cynthia Muhonja ontsnapt poging tot verkrachting op 11-jarige leeftijd en loopt nu een incubator Leven heet Lifters die treinen en stimuleert jonge vrouwen in Kenia. Na Mahesh Raja‘s broer vertelde haar om te stoppen met haar klantenservice baan in India voor het nastreven van haar master’ s degree, ze deed precies dat en is nu een neuro-technicus die scrubs in op hersenoperaties. En last but not least, er is angelica heart Morales van Guatemala. Wanneer mensen denken haar voor een huis schoner, ze legt uit dat er geen, ze is een inheems meisje studeren aan de beste privé-universiteit in Midden-Amerika.

Doneren aan Ze is de Eerste

Klik hierboven of hier om te doneren, en een goed gevoel dat je deed!

Als wat je net hebt gelezen? U zult van ons magazine! Ga hier naar . Niet te missen door het downloaden van de Apple Nieuws hier en volgende Preventie. Oh, en we zijn op Instagram ook.

Devin Graf
Devin is Prevention.com’s executive editor en haar schrijven is genomineerd voor een Hearst Excellence Award drie jaar op een rij.